BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Öğrencisinin boğazını sıktı

Yalova'da cetvel getirmediği için öğrencisinin boğazını sıktığı öne sürülen Hüseyin B. soruşturuluyor.

Abone ol Yalova'da derse cetvel getirmeyen 12 yaşındaki öğrencisinin kulağını sınıfta arkadaşlarının önünde çekip, çıkarttığı koridorda boğazını sıktığı öne sürülen matematik öğretmeni Hüseyin B. hakkında, soruşturma başlatıldı.

Yalova'da İlköğretim Okulu öğretmeni Hüseyin B'nin, dersinde yanında cetvel getirmeyen 7- C sınıfı öğrencisi Hüseyin G.T.'yi arkadaşları önünde döverek kulağını çektiği, sınıftan arı çıkartırken, “Ben 1 yıllık değil 10 yıllık öğretmenim” diye bağırarak boğazını sıktığı öne sürüldü.

Hüseyin G.T.'nin anne ve babası bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne çağrılan matematik öğretmeni Hüseyin B., suçlamayı kabul etmedi. Öğrencinin sorunlu olduğunu ve sürekli sorun çıkardığını belirten öğretmen, Hüseyin G.T.'nin sınıfa malzemesiz geldiği için kendisini sürekli uyardığını söyledi.

Hüseyin B., “Ben okulun disiplin kurulu üyesiyim. Hüseyin yapı olarak problemli bir çocuk. Geçen yıl dersine gitmediğim halde kendisinden büyük öğrencilerle kavga ettiğini çok duydum. Bu yıl matematik derslerine girmeye başladım. Derse istenilenleri getirmiyor. Olay günü cetveli yoktu. Dersi bozunca kendisini sınıftan çıkartıp, müdür yardımcısının yanına getirdim. Dövmedim, boğazını sıkmadım” dedi.

İfadesinden sonra ‘Darp' suçundan adliyeye çıkartılacak olan matematik öğretmeni hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü'nde idari soruşturma açacağı bildirildi.