BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.424,39
HABER /  DÜNYA

Öğrencilerin zor yolculuğu

Taksim ve çevresinde yaşanan olaylarda kurulan barikatlar, sabah sınava gitmek için yola çıkan öğrencilere zor anlar yaşattı. <br/>Taksim ve...

Abone ol

Taksim ve çevresinde yaşanan olaylarda kurulan barikatlar, sabah sınava gitmek için yola çıkan öğrencilere zor anlar yaşattı.
Taksim ve Beşiktaş’ta dün yaşanan olayların bilançosu günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Beşiktaş ve Gümüşsuyu’nda kaldırımların söküldüğü ve otomobillerin harap edildiği görülürken, yollardaki barikatlar dikkat çekti. Eylemcilerin kurduğu barikatlar nedeniyle ulaşıma kapanan yollar, sabah açık öğretim sınavına girmek için yola çıkan öğrencilere zor anlar yaşattı. Sınava girmek üzere yolan çıkan bir öğrenci, “Sınavları iptal etmeleri lazımdı ama etmemişler” dedi. Sınava eşini getiren bir vatandaş ise yollarda kurulan barikatlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

MAHSUR KALAN KEDİYİ BELEDİYE EKİBİ KURTARDI
Gümüşsuyu’nda yaşanan olaylar sırasında çöp tenekesine kaçarak saklandığı tahmin edilen minik bir kedi, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olaylar sonrası temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, çöpten gelen kedi sesini duydu. Yavru kediyi çöpten çıkaran ekipler yol kenarına bıraktı.
(İHA)