BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  DÜNYA

Vali Coş’tan bayrak tepkisi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, göstericiler ile polis arasındaki çatışmanın devam ettiği bölgelerde incelemeler yaptı. Coş, incelemeler sıra...

Abone ol

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, göstericiler ile polis arasındaki çatışmanın devam ettiği bölgelerde incelemeler yaptı. Coş, incelemeler sırasında arabasından Türk bayrağı sarkıtarak ilerleyen bir sürücüye tepki göstererek, bayrağı öpüp, düzgün bir yere koymasını istedi.
Taksim’deki Gezi Parkı protestolarına destek yürüyüşünde, polisin biber gazıyla başlayan gerilim, gece saatlerine kadar devam etti.
Adeta savaş alanına dönen sokakları gezen Vali Coş, yetkililerden olaylar hakkında bilgi aldı. Bu esnada aracının penceresinden Türk bayrağı sarkıtarak, korna eşliğinde hareket eden bir aracı gören Coş, aracın durdurulmasını istedi. Araç sürücüsüne bayrak kurallarını anlatan Coş, Türk bayrağının bu şekilde taşınmasının uygun olmadığını anlattı. Daha sonra bayrağı öpen Coş, araç sürücüsü ile birlikte bayrağı katladı. Vali Coş’un bu hareketinin ardından, korna çalıp, bayraklarla ilerleyen araçlar durdurularak ikaz edildi.
(İHA)