BIST 10.249
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Öğrencilere ayakkabı dağıtıldı

Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı, Vakıflar Haftası nedeniyle 2 bin 500 öğrenciye ayakkabı dağıttı.

Abone ol

Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı hizmet binasında gerçekleştirilen ayakkabı dağıtım törenine Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ekin Akkurt, Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Osman Gezgin ile Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Mütevelli heyeti katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kilis'in merkez ve ilçelerinde okuyan 2 bin 500 Ana Sınıfı öğrencisine Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından ayakkabı yardımı yapıldığını belirterek, "Öğrencilerimiz tespit edildi. Fakir zengin ayrımı yapmadan bu ayakkabılar dağıtılacak. Okul idarelerimiz öğrencilerin ayakkabı numaralarını tespit ederek vakfı yetkililerini bildirdi. Buna göre ayakkabı temin edildi Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı ve mütevelli heyetine teşekkür ediyorum"
dedi.

 Hicret Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Osman Gezgin, Vakıflar Haftası nedeniyle 2 bin 500 Ana Sınıfı öğrencisine ayakkabı yardımı yaptıklarını belirterek, "Vakıf olarak öncülük ettiğimiz bu hayır yarışına katılan tüm hayırseverler vatandaşlarımızın ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. Bugün burada bu sevince ortak olmanın gurunu yaşıyoruz. Bu hayır yarışımızın artarak devam etmesini diliyorum. Bugünkü yardımlar konusunda bize yardımı olan tüm milli eğitim camiasına candan teşekkür ederim" dedi.