BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Öğrenciler yerine veliler yarıştı

Bİtlis Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen yarışmada veliler soruları cevapladı.

Abone ol

Bİtlis Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu, öğrenci velileri arasında kitap okuma yarışması düzenledi. Psikolojik danışman Fatih Kalkınç'ın 'Okul Evde Başlar' adlı kitabından sınava giren veliler, 60 soruluk testi cevapladı.

Okul Müdürü Mehmet Deniz, "Bu yarışmayı düzenlememizdeki amaç, velilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, onların çocukları ile empati kurmalarını sağlamak ve okuduğu kitap sayesinde çocuklarıyla iletişimde farklı bakış açısı sağlamaktır." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz da, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yapılan etkinliğin Bitlis için kazanç olduğunu vurguladı.

Yarışmada dereceye giren velilere ödül de verildi. 1. Olan Nezahat Zülfikar, yarım altın ve başarı belgesini Bitlis Başsavcısı Oğuz Aydın ile eşi hâkime Fadime Aydın'ın elinden aldı. Betül Yoldaş, Hatice Sökülmez, Ümit İğdeli ve İclal Demirtaş ise çeyrek altınla ödüllendirildi. Başarı belgelerini Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz verdi. Yarışmada ilk 10'a giren Mezher Yürek, Cevriye İzgi, Ali Gamlı, Ayşe Özdayı ve Müjgan Süslü'ye ise ödülleri olan kol saati ve başarı belgesini İl Sağlık Müdürü Mehmet İzgi takdim etti. Psikolojik danışman Fatih Kalkınç, program sonunda velilere kitap imzaladı.