BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Oğlunun boğazını kesti

Psikolojik tedavi gören anne, ağlayan oğlunun susturamayınca ekmek bıçağıyla boğazını kesti. Mahkemede suçunu itiraf etti:

Abone ol

Samsun’da 1.5 yaşındaki oğlu Ramazan Kesimoğlu’nu boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla ağırlaşytırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanan 34 yaşındaki Emine Kesimoğlu, 3 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü, oğlunu sürekli ağladığı için öldürdüğü söyledi.

Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde geçen mayıs ayında meydana gelen olayda, 4 çocuk annesi Emine Kesimoğlu, iddiaya göre küçük oğlu Ramazan’ı sürekli ağladığı gerekçesiyle, 4 yaşındaki diğer oğlu Oğuzhan’ın gözleri önünde ekmek bıcağıyla boğazını keserek öldürdü. Ekmek almak için gittiği bakkaldan dönen büyük oğlu 11 yaşındaki Oktay Kesimoğlu, elleri kanlı annesi ve yerde yatan kardeşini görünce çığlık atarak dışarı çıktı.

OĞLUNU ÖLDÜRDÜ TUTUKLANDI

Küçük Oktay’ın çığlıkları üzerine eve giren komşuları korkunç manzarayla karşılaştı. Durumun polise bildirilmesi üzerine Emine Kesimoğlu gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Emine Kesimoğlu, öz oğlunu öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

AĞLIYORDU BOĞAZINI KESTİM

Duruşmada 3 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen Emine Kesimoğlu, “Küçük oğlum sürekli ağladığı için sinirlerim bozuldu. Susturmaya çalıştım. Ama susmadı. Çocuklarımı bakamıyordum. O sinirle onu kesmişim” dedi. Duruşmaya katılan Muammer Kesimoğlu ise eşinden şikayetçi olduğunu belirterek, “Geçen yıl psikolojik tedavi gördüğü doğrudur. Ancak, son zamanlarda öyle asabi bir hali yoktu. Ben olay günü evde değildim. Oğlumu öldürdüğü için kendisinden şikayetçiyim” dedi.

ANNEMİ ELLERİ KANLI GÖRDÜM

Duruşmada tanık olarak olarak dinlenen Emine Kesimoğlu’nun kızı 9 yaşındaki Yasemin Kesimoğlu, okulda olduğu için hiç bir şey bilmediğini belirtirken, Oktay Kesimoğlu ise, “Annem beni ekmek almaya gönderdi. Ben giderken kardeşlerimin hiç biri ağlamıyordu. Dönünce annemi elleri kanlı gördüm. Ve koşarak dışarıya çıkıp komşulardan yardım istedim. Annem bize bağırmaz, dövmezdi. Bize iyi bakardı” diye konuştu. Duruşma, sanığın akli dengesinin araştırılması için ertelendi.