BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Balıkçı teknesi alabora oldu

Samsun'da alabora olan teknedeki, 4 kişiden 2'si yüzerek sahile çıkmayı başardı, 2 kişi ise dalgıçlar tarafından kurtarıldı.

Abone ol

Samsun'da alabora olan teknedeki, 4 kişiden 2'si yüzerek sahile çıkmayı başardı, 2 kişi ise dalgıçlar tarafından kurtarıldı.

Altınkum sahilinden denize açılan Berkay Sağlam, babası Adem Sağlam, Cihat Dündar ve İbrahim Sönmez'in içinde bulunduğu tekne alabora oldu. Teknedekilerden Berkay Sağlam ve Cihat Dündar yüzerek karaya çıkmaya başardı.

Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği dalgıçları tarafından yapılan çalışmaların ardından yaklaşık 3 saat suda kalan Adem Sağlam ve İbrahim Sönmez kurtarılarak karaya çıkarıldı.

Berkay Sağlam, balık tuttukları sırada içinde bulundukları fiberglas teknenin alabora olduğunu belirterek, ''Cihat Dündar'la yüzerek karaya çıktık. Diğerleri ise teknede bulunan benzin bidonlarına tutunmaya çalıştılar. Sahile çıktıktan sonra durumu ilgililere haber verdik. Olayda kimsenin hayatını kaybetmemesi çok büyük bir şans. Kurtulduğumuz için çok sevinçliyiz'' dedi.

Bu arada, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan İbrahim Sönmez'in durumunun da iyi olduğu öğrenildi.