BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki kıza taciz iddiası

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, 14 yaşındaki bir kıza 5 yıldır cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir şüpheli yakalandı.

Abone ol

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, 14 yaşındaki bir kıza 5 yıldır cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Esenkent Kanipaşa Caddesi'nde oturan E.G, kızı S.G'ye yıllardır cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen komşusu G.Ç'nin (57), yakalanması amacıyla Kartal Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu üzerine Cumhuriyet Savcısı Aydın Aktaş, G.Ç'nin suçüstü yakalanması amacıyla, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne talimat verdi.

Bunun üzerine, İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün evinden dışarı çıkan S.G'yi yol üzerinde takip etmeye başladı. Bu sırada G.Ç, küçük kızın yanına gelerek, onu boş bir binaya götürdü. Burada 50 YTL karşılığında küçük kıza sevişme teklifinde bulunan G.Ç, olayı kontrollü olarak izleyen polis memurları tarafından gözaltına alındı.

Çocuk Büro Amirliğine yapılan suç duyurusunda, S.G'nin, G.Ç'nin kendisine ilköğretim 3. sınıfta okuduğu sırada cinsel istismarda bulunmaya başladığını, korktuğu ve utandığı için bugüne kadar kimseye söyleyemediğini, en son olayı yengesine aktarması üzerine annesinin öğrendiğini anlattığı bildirildi.

Bu arada, poliste susma hakkını kullanan, bir üniversiteden emekli olan ve evli, 3 çocuklu G.Ç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal Adliyesine sevk edildi.