BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.413,03
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu uğurlarken trenin altında kaldı

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde polis okulunda okuyan oğlu Mehmet Sinan Yavaş’ı Ankara’ya yolcu etmek isteyen 46 yaşındaki Alaattin Yavaş, trenin altında kalarak öldü.

Abone ol

Tavşanlı Garı’nda gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda Garp Linyitleri İşletmesi’nde (GLİ) işçi olarak çalışan Alaattin Yavaş, Karesi Ekspresi ile Ankara’ya gidecek olan oğlu Mehmet Sinan Yavaş’ı uğurlamak istedi.

Trene binerek bir süre Adana Polis Okulu’nda okuyan oğluyla sohbet eden Alaattin Yavaş, daha sonra hareket etmekte olan trenin kapısını açıp atladığında dengesini kaybedip trenin altında kaldı. Tren altında feci şekilde can veren evli 3 çocuk babası Yavaş’ın cesedi otopsi içen Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yetkililer, tren makinistleri H.E. ile K.B.’nin ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldıklarını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Yakınları, Mehmet Sinan Yavaş’ın Adana Polis Okulu’nda okuduğunu, Karesi Ekspresi ile Ankara’ya, oradan da otobüsle Adana’ya gitmek istediğini belirtti. Kazanın ardından Mehmet Sinan Yavaş’ın trenle Ankara’ya gitmediği, bugün toprağa verilen babasının cenaze törenine katıldığı öğrenildi.