BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,84
ALTIN 2.411,56
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu ısırarak öldürmüş

Oğlunu işkenceyle öldürdü. Sonra bu cinayeti itiraf etti. Ve kelepçe takıldı...

Abone ol

Diyarbakır’da 4 yaşındaki oğlunu işkenceyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan baba Ahmet Kaptan’ın ifadeleri üzerine, çocuğun dayısı ve babanın iki yakını daha tutuklandı.
     
Diyarbakır’da 4 yaşındaki bir çocuğun babası tarafından işkence yapılarak öldürüldükten sonra gömüldüğü, çocuğun dedesi Abdullah Gezginci’nin Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı şikayet üzerine ortaya çıktı.
     
Mardinkapı Semtindeki Hevsel Bahçeleri bölgesinde cesedin çıkarılmasının ardından yapılan otopside, 4 yaşındaki çocuğun 17 yerinden ısırılarak ve feci şekilde dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.
     
TUTUKLU SAYISI 4’E ÇIKTI
Gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, "canavar bir hisle" adam öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan baba Ahmet Kaptan’ın ifadeleri üzerine, çocuğun dayısı Fevzi Gezginci ile babanın yakınları olduğu bildirilen Fesih ve Sayın Kaptan da tutuklandı.

Suçunu itiraf ettiği belirtilen Kaptan’ın, "Eşimin kardeşi Fevzi Gezginci ile evde alkol almaya başladık. Gezginci, sürekli 4 yaşındaki oğluma ’piç" diyordu. Bana da ’Bu piçi neden besliyorsun?’ demeye başladı. Ben de alkolün etkisiyle yemek kaşığıyla çocuğu dövdükten sonra ısırmaya başladım. Sonra çocuğun öldüğünü fark ettim. Üzerindeki elbiseleri çıkarıp bir battaniyeye sardım. Akrabalarım Fesih ve Sayın Kaptan’ı çağırdım. Onlarla birlikte cesedi sepetli bir motosiklete koyarak Hevsel Bahçelerinin olduğu bölgeye götürüp gömdük" dediği öğrenildi.
     
EŞİNİN BURNUNU KESMİŞTİ
Ahmet Kaptan’ın, 2 yıl önce, çocuğun annesi olan imam nikahıyla birlikte yaşadığı Türkan Gezginci’nin burnunu, "kendisine esrar almadığı" gerekçesiyle kestiği ortaya çıkmıştı.