BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Hak ettiğimiz galibiyeti aldık

Kadıköy'deki tarihi galibiyet sonrası Zico, şu yorumlarda bulundu;

Abone ol

Fenerbahçe, Devler Ligi'nde PSV galibiyetiyle yoluna emin adımlarla devam etti... Kadıköy'deki tarihi galibiyet sonrası Zico, maç hakkında şu yorumlarda bulundu.

"Bugün burda büyük bir maç oynadık. Bütün futbolcularım tek tek tebrik edilmeyi hak etti. Sahada maçın başından sonuna kadar baskılı oynadık. Sonuçta hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Grupta liderlik istiyoruz. Bugün önemli bir galibiyet aldık. Bir üst tur için önemli bir galibiyet aldık. Önümüzde 2 maç var. 2 beraberlik ya da 1 galibiyet yerimizi garantileyecek. O nedenle İnter maçıda çok önemli. Biz en iyisini istiyoruz. Diğer maçlarda çok önemli. Mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz.

Colin ve Gökhan Gönül'den çok memnunum

"Colin Kazım'a ben hep güvendim. Bugünde sahada kendisinden beklenileni verdi. Ortaya koyduğu futboldan çok memnunum. Kendisini tebrik ediyorum. Sonuçta futbol bir takım oyunudur. Takım olarak iyi mücadele ettik.

Özellikle Gökhan Gönül'ün ilk şans bulduğu andan itibaren en iyisini yaptı. Formayı aldığı anda şansını iyi kullandı. Sürekli olarak mücadelesini ortaya koydu. Ciddiyeti hiç bırakmadı. Yakaladığı büyük çıkıştan dolayı onu tebrik ediyorum. Taraftarda onu oyundan aldığımda alkışlayarak iyi futbolu için teşekkürünü yaptı.

Benim için tatlı bir sıkıntı

"Bütün futbolcularım çok formda. Benim için böyle tatlı problemler olması sevindirici. Yedek kulübemize baktığımızda sahada olmayan önemli bir futbolcunun yerine oynayacak birçok hazır futbolcu bulunması beni mutlu ediyor. Tüm futbolcularım iyi çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

Taraftara sonsuz teşekkür

Özellikle bizi bu zorlu maçta yanlız bırakmayan Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Bugün bizi destekleyen taraftarlarımız bir başkaydı.