BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu dövdüğü iddia edilen öğretmenden anneye şok yanıt

İZMİR'in Buca ilçesinde yaşayan bir anne, oğlunu darbettiği kendisine de hakaret ettiğini iddia ettiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Abone ol

Öğrencisini dövdüğünü inkar etmeyen öğretmenin çocuğun annesine de, "Senin oğlun çok yaramaz. Git başımdan istediğin kuruma şikayet et" dediği iddia edildi.

İzmir'in Buca ilçesinde bir anne, ilkokul birinci sınıf öğrencisi oğlunu darbettiği ve kendisine de hakaret ettiğini iddia ettiği öğretmenden şikayetçi oldu. 

Sultan Akdeniz Tamer, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 yaşındaki oğlunun eğitimini Vali Rahmi Bey İlkokulunda sürdürdüğünü belirtti. Tamer, 3 Mart günü okula gittiğinde koşarak yanına gelen oğlunun darbedildiğini gördüğünü belirterek, şöyle konuştu:

''Muhammet Emir'in yanağında morluklar ve kulağında kanama vardı. 'Ne oldu, kim yaptı' diye sorduğumda oğlum, 'anne öğretmenim yaptı ama ne olur kendisine söyleme' dedi. Sınıf öğretmeni B.T'ye sorduğumda ise hiç çekinmeden 'evet ben yaptım' diye konuştu. Bunun üzerine 'nasıl yaparsınız, böyle eğitim mi olur. Kulağını çekin, idareye söyleyin, beni çağırın veya rehberlikle görüşelim' dedim. Ama öğretmen bana 'Senin oğlun çok yaramaz. Git başımdan istediğin kuruma şikayet et' dedi."

DARP RAPORU ALDILAR

Tamer, konuyu okul yöneticisine aktardırdığını ardından hastaneden darp raporu aldıklarını ifade etti. 

SORUŞTURMA AÇILDI

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesine müracaat ettiğini vurgulayan Tamer, öğretmen hakkında, oğlunu darbettiği ve kendisine de hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğunu kaydetti.  Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğününün öğretmen B.T. ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.