BIST 10.613
DOLAR 32,24
EURO 35,05
ALTIN 2.487,03
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu bıçakladı intihar etti

Babası öldükten sonra bunalıma girdi. Önce oğlunu öldürdü sonra kendini

Abone ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün eşi tarafından evde ölü bulunan öğretmen kadının, 7 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

AA muhabirinin Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Edebiyat Öğretmeni Azmi Altıner, öğle yemeği için eve geldiği sırada, oğlu Oğuzhan'ın cesedini koridorda, eşi 33 yaşındaki Figen Altıner'in cesedini de mutfakta buldu. Antalya'dan gönderilen Olay Yeri İnceleme ekipleri, evin çelik kapısının zorlanmadığını, öğretmen Figen Altıner'in kolundaki bileziklerle kolyesinin de alınmadığını belirlediler.

Polis, Figen Altıner tarafından yazıldığı belirlenen, kanlı bir not kağıdını da evde buldu. Kağıtta, ''Allahım beni affet. Ben dayanamadım ve neler yaptım. Azmi'm, Oğuzhan'ımı da almaya mecburdum'' yazılı olduğu belirtildi.

Polisin, kağıttaki el yazısıyla Figen Altıner'in görev yaptığı okuldaki el yazısı örneklerinin karşılaştırılmasında, nottaki yazının öğretmene ait olduğunun anlaşıldığı, ancak notun bulunduğu kağıdın inceleme için kriminoloji laboratuvarına gönderileceği belirtildi.

Evde boğuşma izine rastlamayan polisin, cesedi koridorda bulunan Oğuzhan'ın karnından bıçaklandığını, cesedi mutfakta bulunan Figen Altıner'in de önce bileklerini kestiği, ardından kendini karnından 4 kez, boğazından da bir kez bıçakladığını saptadılar. Figen Altıner'in, kendisini bıçakladıktan sonra, balkondaki piknik tüpünü alarak mutfağa getirdiği, bu sırada, kanlı elleriyle duvara yaslandığı, duvardaki kan izlerinden anlaşıldı.

Öğretmen arkadaşlarının, Figen Altıner'in son zamanlarda sürekli bunalım halinde görüldüğünü söyledikleri de öğrenildi. Babası 11 ay önce vefat eden Figen Altıner'in, babasının ölümünden sonra kendisini toparlayamadığı kaydedildi.

Figen Altıner'in oğluna çok düşkün olduğu, görev yaptığı okulda öğrenim gören oğlunu sık sık sınıfında kontrole gittiği ifade edildi. Bu arada, dün öğlen yemeği için eve geldiği sırada oğlu ve eşinin cesediyle karşılaşan ve polis tarafından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Azmi Altıner'in, ifadesinin alınmasından sonra sabaha karşı serbest bırakıldığı bildirildi.