BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu askere eşini mezara gönderdi

Ordu'nun Ünye ilçesinde dün akşam saatlerinde akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı.

Abone ol

Oğlunu askere göndermenin sevincini yaşarken havaya silahla ateş açan Ali K., ayrı yaşadığı eşi Gülsüm K.'yı vurdu. Gülsüm K., oğlunu askere uğurlayamadan toprağa girdi.

Olay dün akşam Ordu'nun Ünye İlçesi Gölevi Mahallesi'nde meydana geldi. Emre K.'nın askere gitmesi sebebiyle ailesi evlerinin önünde eğlence düzenledi. Bu sırada baba Ali K. iddiaya göre alkolün de etkisiyle havaya tabancayla rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada kurşunlardan biri, Ali K.'nın eşi, 3 çocuk annesi Gülsüm K.'ya isabet etti. Gülsüm K. kasığından vuruldu. Ağır yaralanan Gülsüm K. Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ne sevk edilen Gülsün K. kurtarılamadı.

Olayın ardından polis, şüpheli Ali K.'yı gözaltına aldı. Askere gitmenin buruk hüznünü yaşayan Emre K. annesinin önce yaralanması, ardından da hayatını kaybetmesi ile şoke girdi. Bu arada Gülsüm K. ile Ali K.'nın ayrı yaşadığı çocuklarının asker eğlencesi için bir araya geldikleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma güvenlik güçleri tarafından sürüyor.