BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Geziye çıkan öğrenciler hatıralarla döndü

Tatvan İlçe Kaymakamlığı'nın desteği ile kurulan Tatvan Gençlik Kulübü'nün üyeleri, Türkiye gezisini tamamlayarak Tatvan'a döndüler.

Abone ol

Kaymakam Süleyman Yılmaz makamında karşıladığı gençlerle uzun uzun sohbet etti.

Tatvan dışına hiç çıkmamış gençleri, Türkiye turuna göndermek amacıyla desteğini esirgemeyen Kaymakam Yılmaz, geçlerle yaptığı sohbetlerinde "Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz, doğu, batı, kuzey ve güney olarak hiçbir farkımız yoktur. İnsanlar her yeri gezip görmeli ve diyalogu oldukça güçlendirmelidir" dedi.

Gençlerin sevincini ve mutluluklarını fark eden Kaymakam Yılmaz, her zaman vatandaşın ve gençlerin yanında olduğunu söyledi. Bu tür etkinliklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz "Eğitimde de farklı bir kültür etkinliği yapmayı düşünüyorum" dedi.

Farklı illeri gezmenin mutluluğu içinde olduklarını dile getiren gençlik kulübü üyeleri ise özellikle Çanakkale'de gezerken çok duygusal anlar yaşadıklarını söylediler. Türkiye turuna çıkan gençlerin araç sürücülüğünü yapan Mahsum Aksoy ise, Çanakkale Şehitliği'nde Anafartalar Muharebesi 16'ıncı Alay 3'ncü Tabur'da olan ve 31 Ağustos 1913 yılında şehit olan dedesi Bitlisli Ali Oğlu Hasan'ın ismini bulduğunu ve çok duygulandığını söyledi.

Daha sonra Kaymakam Yılmaz'a teşekkür maksatlı bir plaket veren gençler beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.