BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Oğluna değil arabaya ağladı!

İki otomobilin çarpışmasının ardından kaza yerine gelen sürücünün babası herkesi şok etti

Abone ol

Maltepe'de meydana gelen kaza sonrası olay yerindeki sürücünün ağlayan babasını sakinleştirmeye çalışan vatandaşlar babanın şok cevabıyla karşılaştı.

Serkan Dalkılıç, kullandığı otomobil ile Kadıköy istimatine seyir halindeyken, kavşaktan hızla Dragos yönüne döndü. Dalkılıç, bu sırada karşı istikametten gelen Sezer Ünlü'nün kullandığı plakalı otomobile yandan çarptı. Kaza sonrası Ünlü'nün kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle takla attı. Otomobilin içinde bulunan Ayşe Ünlü, Satiye Ünlü ve Cevat Ünlü ile çarpan otomobilin şoförü Serkan Dalkılıç yaralandı. Sezer Ünlü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

BABA'NIN ŞOK EDEN CEVABI! 

Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi. Bu sırada oğlunun kaza yaptığını duyan baba Sefa Dalkılıç olay yerine geldi. Dalkılıç, ağlamaya başladı. Polisler ve vatandaşlar, baba Dalkılıç'ı sakinleştirmeye çalışırkan baba Dalkılıç'tan inanılmaz bir yanıt geldi. "Ben arabaya ağlıyorum" diyen baba Dalkılıç'ın aksine anne Dalkılıç, oğlunun üzerine paltosunu örterek üşemesine engel olmaya çalıştı.