BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98
HABER /  GÜNCEL

Oğlum buradayım, sen neredesin

Esenler'de 18 yaşındaki Oğuzhan Kuzu, tinerciler tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol

Polis, olayın faili olduğu ileri sürülen 5 kişiden 2'sini yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Esenler Kemer Mahallesi 926. Sokak'ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, tinerci olarak tabir edilen madde bağımlısı 5 kişi, sokakta bulunan binaların zillerini çalmaya başladı. Yılbaşı nedeniyle izinli olduğu için vaktini evde geçiren Oğuzhan Kuzu da evin ziline basılınca kim olduğunu anlamak için balkona çıktı. Kapıda tanımadığı kişileri gören Kuzu, kim olduklarını ve ne istedikleri sordu. Madde bağımlısı kişiler ile Oğuzhan Kuzu arasında sözlü tartışma başladı.

AİLENİN TEK ÇOCUĞUYDU

Kendisine küfür edilmesi üzerine Oğuzhan Kuzu, madde bağımlısı kişileri uzaklaştırmak için aşağı indi. Kapı önünde de devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Madde bağımlısı gençlerden biri, elindeki bıçağı Kuzu'ya sapladı. Sesler üzerine dışarı çıkan komşu Raziye Özkan da kavgayı ayırmaya çalıştı. Yere düşen bıçağı tekrar alan şahıslar, Kuzu'yu tekrar bıçakladı. Oğuzhan Kuzu kanlar içinde yere yığıldı. Kavga ettiği gençler ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, ambulansı beklemeden ağır yaralı olan Kuzu'yu en yakın hastaneye götürdü. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Oğuzhan Kuzu yaşamını yitirdi.

Tek çocuklarının öldüğü haberini alan baba Ahmet Kuzu ve eşi Nermin Kuzu sinir krizi geçirdi. Mahalle sakinlerinin teselli etmeye çalıştığı anne gözyaşlarına boğulurken, "Oğlum buradayım, sen neredesin" diye feryat etti. Cinayete kurban giden Oğuzhan Kuzu'nun yılbaşında birlikte eğlendiği arkadaşları da uzun süre olay yerinde bekledi. Cinayetten geriye Kuzu'nun yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla eğlenirken çekilen cep telefonu görüntüleri kaldı.