BIST 10.204
DOLAR 32,34
EURO 34,97
ALTIN 2.389,87
HABER /  GÜNCEL

HTnin yılbaşı eğlencesi Cübbeli

Yalan söylemeye gerek yok! Hoca kim ne derse desin resmen reytign makinası. Bu durumdan karlı çıkan isim ise Altaylı oldu!

Abone ol

Cübbeli Ahmet, Yılbaşı'nda reytigi yerlerde sürünen Habertürk'ün imdadına yetişti! İddia ediyoruz hoca, yarın açıklanan karnede kendi kategorisinde yine kafaya oynayacak!

Habertürk'ün tatil ekranı Cübbeli Ahmet'le doldu! Yılbaşı eğlence programlarının tekrarının yayınlandığı saatlerde, Habertürk Cübbeli Ahmet'in ipine sarıldı, reytig hidayetine erdi. Hatırı sayılır bir izlenme kitlesine sahip olan Cübbeli Ahmet, tekrar programıyla bir kez daha Habertürk ekranında yer aldı.

MURAT BARDAKÇI YERİNE CÜBBELİ

Cübbeli'nin kendisine ait web sitesinde yayınladığı sohbette, söylediğine göre, ekrana çıkmasıyla; özellikle bazı hocalar ekrana veda etmek zorunda kaldı.

Hani haklılık payı da yok değil! Böyle giderse Altaylı'dan daha çok reyting alan Cübbeli, Murat Bardakçı'yı da işsiz bırakacak. Kim bilir belki da Altaylı, bundan sonraki tüm programlarını Cübbeli Ahmetle yapar!

İşte Cübbeli'nin en çok izlenen videoları;

Cübbeli Hoca Cem Yılmaz'a karşı!

Cübbeli Ahmet Cem Yılmaz esprilerini benden alıyor demiş. İkisinin performanslarını izleyin, hangisi komik siz karar verin!

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN


CÜBBELİ, AHMET HAKAN'I BOMBALADI
DEVAM SAYFASINDA...

[PAGE]

Cübbeli Hoca, kendisini yarışa davet eden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı fena haşladı..

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

CÜBBELİ AĞZINI FENA BOZDU
DEVAM SAYFASINDA...

[PAGE]

Cübbeli'yi sitesinden takip ettik, ortaya neler çıktı neler! Hele minare yasağıyla ilgili öyle sözleri var ki oldukça ilginç!

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN