BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.443,23
HABER /  GÜNCEL

Oğlak Burcu Hande Kazanova burç yorumları

1 - 7 Nisan 2019 haftası burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova Oğlak burcu hakkında merak edilenleri paylaştı. Maddi konular bu haftaya başlarken ön planda olacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak’lar.

Abone ol

Parasal konularla uğraşırken büyük girişimlerden ziyade tamamlanması gereken ufak meselelerin üzerine eğilmek daha anlamlı olacak.

Salı ve çarşamba günleri yakın çevre konularınız üzerine düşeceksiniz. Akraba ve kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. İletişimsel işlerinizde önemli kararlar devrede olabilir.

Diğer insanlardan alacağınız birtakım tavsiye ve fikirler yanıltıcı etkilerle dolu olabilir. Bu aralar gerçekçi adımlar atmaya ve her şeyi not etmeye önem vermelisiniz.

Plüto’nun Güney Ay düğümü ile birleşimi sizin sağlık ve girişim alanlarınızda ve tabiki sosyal çevre ve gelecek alanınızın yöneticisi olarak bulunuyor. Geleceğinize yönelik birtakım işleriniz ve önemli adımlarınızda, hiç beklenmedik birtakım krizler ve sorunlarla uğraşmanız söz konusu olabilir.

Bu krizlerin temeli parasal konulara yönelik olacak. Maddi konular ve iş alanlarınızda çok dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay sizin ev ve aile alanlarınızda oluşacak. Davranışlarınızı gözden geçirebilir ve neler yapabileceğinize bakmalısınız. Güzel bir hafta diliyorum.