BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Seçimi kaybeden Nihat Zeybekçi'den İzmir mesajı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, sosyal medya hesabından seçim sonuçlarını değerlendirdi. "İzmir'imizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum" diyen Zeybekçi, İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğini de söyledi.

Abone ol

İzmir'de CHP'li rakibi Tuç Soyer'e karşı seçimi kaybeden Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Nihat Zeybekçi'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından sonuçları değerlendiren Zeybekçi, "Seçim sonuçlarının İzmir'imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz bir karar vermiştir. Her zaman dile getirdiğimiz gibi milletimizin iradesinin üstünde bir güç tanımadık. İzmir'imizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum." ifadelerini kullandı. Nihat Zeybekçi ardından şunları dile getirdi; 

“Güzelsin asil duruşlu, medenisin hoş görülü, olduğun gibi içli dışlı” diyerek çıktığımız yolda İzmir’imizin sokaklarını dolaşarak milyonlarca vatandaşımıza ulaştık. Bu süreçte bize samimiyetini ve sevgisini eksik etmeyen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

"İzmir'imize Hizmetkar Olmak Benim İçin Şereftir"

Bu vesileyle gece gündüz demeden birlikte koştuğumuz tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da, bu can bu bedende oldukça İzmir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. İzmir’imize hizmetkar olmak benim için bir şereftir.