BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ödünç Sevgili: Aşk mı dostluk mu?

Ödünç Sevgili, iki kadınının bir adam üzerinden birbirlerine olan dostluğunu konu ediniyor.

Abone ol

Romantik komedi, Something Borrowed (Ödünç Sevgili), iki kadınının bir adam üzerinden birbirlerine olan dostluğunu test ediyor.

Rachel, en yakın arkadaşı Darcy’nin nişanlısına aşıktır. Darcy’nin düğünü yaklaşırken Rachel kendini içinden çıkılmaz bir durumda bulur.

Filmin yapımcılığını Molly Smith ve iki Oscar sahibi oyuncu Hilary Swank üstleniyor: “Yapımcı olarak, olağandışı şeylerden biri, birçok şapka takıyor olmanız. Evet, oyuncu kadrosu bunun büyük bir parçası. Moly ve ben kitabı okuduktan sonra hemen karakterleri aramaya koyulduk.

Darcy için Kate’i buldum ve Molly de Rachel için Ginnifer’ı buldu. Şanslıyız ki istediğimiz oyuncuları erken bulduk.”

Bu arada Muse grubunun solisti Matt Bellamy ile nişanlı olan oyuncu Kate Hudson, 7,5 aylık hamile: “Ben sadece kiralanmış bir silahım. Onlar beni aradı ve sordular, ‘Bu rolle ilgilenir misin?’ ve ben, ‘evet belki’ dedim. Belki de Hilary ile bu kolay oldu. O gerçekten akıllı bir kadın. Onlar büyük iş başardılar ve söylediğimi gibi diğer yapımcı Molly de harika.”

Luke Greenfield’in yönetmenliğini üstlendiği film, Emily Giffin’in çok satanlar listesindeki romanından uyarlandı.Filmde Rachel’i Ginnifer Goodwin oynuyor: “Bu karakteri sempatik yapmaya çalışmak gerçekten
çok güzeldi. Her defasında kötü seçimler yapıyor. Böyle bir karmaşa da beni gerçekten heyecanlandırdı.”

6 Mayıs’ta Kuzey Amerika’da gösterime giren film, 27 Mayıs’ta Türkiye’de olacak.