BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Demirel'e öyle bir laf etti ki!...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, son zamanlarda adı CHP ile anılan Demirel'e öyle bir laf etti ki!...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, sabahinternet'a yaptığı açıklamada, son zamanlarda adı CHP ile anılan 9. Cumhurbaşkanı Süyman Demirel'i CHP'nin borozanı olmakla suçladı

Hüseyin Çelik, Demirel ile ilgili sorulan soruya: "Sayın Demirel son nefesine kadar Türk siyasetinde hep ismi geçecek bir insandır çünkü nerede bir entrika varsa Sayın Demirel'in ismi hep bunlarla anılmaktadır, hep de bunlarla anılacaktır, bunda şaşılacak bir şey yok" yorumunu yaptı.

"CHP'NİN BOROZANLIĞINI YAPMAYA BAŞLAMIŞTIR"

Demirel'in, Mehmet Haberal'a destek vermesi ve CHP içinde bazı adaylarının olduğu iddiaları ile ilgili soruya ise o şok cevabı verdi: "Sadece Haberal meselesi değil. Eski Demokrat Parti falan bunlar ortadan tamamen kalktı. Ama aslında Sayın Demirel'in de Sayın Cindoruk'un da temsil ettiği kanat tamamen CHP ile özdeşleşmiştir. Yıllardır muhafazakar kesimden oy alan Demirel, şu an CHP'nin borazanlığını yapmaya başlamıştır. Ben Demirel ile ilgili fazla konuşmayı vakit kaybı olarak görüyorum.

-Sayın Demirel yıllarca darbelerden zarar görmüş bir lider olarak, bugün darbe sanıklarına destek veriyor. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Demirel'in darbe sanıklarına destek vermesi ile ilgili soruya "Demirel kesinlikle öyle değil aslında darbecilerin zihniyeti ile Demirel'in zihniyeti çok farklı değil" şeklinde cevap veren Çelik: "Darbe yapan adamlar eğer Demirel şahsen oradan uzaklaştırılmasaydı yani darbe yapıldığında Demirel'e deselerdi ki, 'sen burada otur ve şunları yap' o zaman Demirel darbeye karşı gelmezdi, buna bir itirazı olmazdı" diye konuştu.