BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ödül alan sanatçılar duygularını paylaştı

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Ödül alan sanatçılar duygularını paylaştı. <br/>Antaly...

Abone ol

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Ödül alan sanatçılar duygularını paylaştı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen kapanış ve ödül töreniyle sona erdi.
Ödüllerini alan sanatçılar duygularını gazeteciler ile paylaştı.

KÜÇÜK OYUNCU ANNESİNİ UNUTMADI
En İyi Film Jüri Özel Ödülünü, Cennetten Kovulmak, filmindeki rolüyle alan 8 yaşındaki Rojin Tekin, “ Çok mutluyum. Çok duygulandım. Çok güzel annemi ve amcamı arayıp ödül adlığımı söyledim. Ödülümü anneme adadım” dedi.

‘ÖDÜLÜ BEKLEMİYORDUM’
Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, ‘Uzun Yol’ filmindeki rolüyle alan Hakan Yufkacıgil, “50. yılda bu ödülü almak çok güzel. Çok mutluyum. Türkan Hanım’ı görünce çok heyecanlandım. Heyecandan dilim şişti. İnanılmaz bir duyguydu. Dürüst olmak gerekirse ödülü beklemiyordum” diye konuştu.

KAZANMAYI HAYAL ETMİŞ
En İyi Kadın Oyuncu ödülünü ‘Meryem’ filmindeki rolüyle alan Zeynep Çamcı, “Çok heyecanlandım. Sahneye çıktığımda titriyordum. Çok güzel bir duygu. Mesaj yoluyla birkaç kişiye ödül aldığımı haber verdim. Kazanacağımızın hayalini kurmuştum” şeklinde konuştu.

EMEK KARŞILIK BULDU
Mavi Dalga filmiyle, En İyi İlk Film ve En İyi Senaryo ödülünü alan Zeynep Dadak - Merve Kayan ikilisi ise, “ Uzun bir süreçti. 2010 yılından beri filmi yazdık. Emeğimizin karşılığını aldık. Senaryo, en iyi ilk fil ve kurgu ödülünü aldık” dedi.
(İHA)