BIST 10.219
DOLAR 32,34
EURO 34,85
ALTIN 2.448,34
HABER /  DÜNYA

ODTÜ’den geçecek yola ’’CHP’’ teftişi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanyal, ODTÜ Arazisi’nden geçmesi beklenen Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantısını protesto eden grubu ziya...

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanyal, ODTÜ Arazisi’nden geçmesi beklenen Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantısını protesto eden grubu ziyaret etti.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ODTÜ’de mahalleli ve ODTÜ öğrencileri tarafından istenilmeyen köprü ve yol inşaatını ziyaret etti. İnşaat Müdürü Ali Lale ve Lale’nin yardımcısı Ekrem Kocakahya ile bir süre sohbet eden Tanal, yapılan inşaatın yasalara aykırı olduğunu iddia etti. Tanal ve bazı ODTÜ öğrencilerinin inşaatın ruhsatsız ve şantiye alanın da SİT alanı olduğunu iddia etmesi üzerine İnşaat Müdürü Lale, inşaatın bütün belgelerinin tamam ve yasalara uygun olduğunu savundu. Bunun üzerine Tanal, Lale’den ilgili belgeleri istedi. Belgeleri gösteremeyeceğini ifade eden Lale, merak edenlerin gerekli belgeleri belediyeden istemesi gerektiğini söyledi. Tanal’ın bütün şantiyelerde bulunması ve görünür bir yere asılması gerektiğini iddia ettiği inşaat ruhsatını görmek istemesi üzerine Lale, “İnşaat ruhsatımız yanımızda değil. Ama sorun ruhsatın asılı olmamasıysa eğer, bundan sonra asarız” dedi.
Milletvekili Mahmut Tanal, sohbetin ardından bir süre daha şantiye alanını gezdi.
(İHA)