BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63
HABER /  GÜNCEL

Öcalanın hedefi Atakürt olmak!

Prof. Dr. Doğu Ergil, Kanal A'da yayınlanan Görüş Farkı programında çarpıcı bir ididayı gündeme getirdi.

Abone ol

Gazeteci Ömer Şahin’in hazırlayıp sunduğu Kanala TV’deki “Görüş Farkı” programına katılan Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğu Ergil ile Polis Akademisi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Önder Aytaç, Abdullah Öcalan’ın Kürtlerin Atatürk’ü olmak istediğini söyledi.

Prof. Doğu Ergil, “Apo, ‘Atakürt” olmak istiyor. Bir kesim de onu öyle görüyor” dedi. Aytaç ise , Mülkiyede okurken Cuma namazına giden Öcalan’ın geçmişinin karanlık noktalarına dikkat çekti. Öcalan’ın kendisine model olarak Atatürk’ü aldığını öne sürdü.

Ö:A: Abdullah Öcalan diyoruz fakültede okurken Cuma namazına bile giden bir adam Abdullah Öcalan ne zaman bi örgüte karıştı askeri bir hakim var bir şekilde kurtulmuş bütün doğunun hepsini tapu kadostro olarak dolaşmış Kesire Öcalan'ın babası MİT elemanı devam edeyim mi pilot Necati diye birisi var sponsorluğunu yapmış�

Ö:Ş: Hocam o zaman şöyle mi yani? Devletin adamı mı dicyez yani?

Ö:A: Kendi eliyle yaptığı bir canavar var o zaman kendi elinde bunu sonuçlandırmak lazım�

Ö.A: Apo şöyle düşünüyor: Barzani bölge lideri, Talabani devlet başkanı oldu. Bunlar benim eski kankalarımdı, benimde bir şey olmam lazım diye düşünüyor. Tam bir diktatör.dikkat edin Atatürke hiç çatmıyor. Kendisini kürt versiyonu olarak modelliyor.

D.E: Ahmet Altan Atakürt diye bir şey yazmış yani işte oldu.

Ö:Ş: Öyle mi olmak istiyor?

D.E: Yani oldu dediğim öyle muamele gördüğü. Hem öyle görmek istiyor hemde bir kesim tarafından öyle görülüyor

Önder Aytaç, Görüş Farkı programında ilginç iddialarda bulundu. Aytaç’ın iddialarından bazıları şöyle

EMNİYET’TE OPERASYON

Türkiye’de başarılı istihbarat operasyonunun yüzde 87’sini emniyet topluyor. Şimdi o başarılı birim dağıtılmak isteniyor. İl ve İlçelerdeki istihbarat birimlerinin değiştirileceği söyleniyor. Böyle olursa bunun acısını 1-2 yıl sonra çok acı bir şekilde görürüz.

ERGENEKON’A TAKILAN DTP’LİLER

PKK’ya bağlı KCK’ya yapılan operasyon Ergenekon’la birleşince bazı DTP’liler tepki gösterdi. Acaba DTP milletvekillerinden KCK üst düzeyiyle görüşüp,talimat veren var mı? Ergenekon üst düzeyi ile görüşmesi teknik takibe takılan KCK yöneticisi var mı yok mu?

HABUR’DAKİ GÖRÜNTÜLER İSTİFA GETİRMELİ

Habur’dan girerken o kadar grubun toplanacağını, teslim olan PKK’lıların üniforma ile geleceğinin istihbaratı  toplanamamışsa MİT, Emniyet, Jandarma, askeri yetkililer görevden alınmalı. Borumu bu? Bunu devletin istihbaratı nasıl bilmez? Bile bile yapılıyorsa açılım baltalanmıştır

ERDOĞAN’A 9 SUİKAST TEŞEBBÜSÜ  OLDU

 Son 6 yılda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik 9 suikast teşebbüsü oldu. Bunun içinde muvazzaf subaylar da var

MHP’li CHP’Lİ GÖREVLİLER DE PKK’LIYDI

Seçim bölgesinde doğudaki sandık görevlilerinin tamamı PKK’lıydı. MHP’lisi de, CHP’lisi de PKK’lıydı.. Devlet daha sandığına sahip çıkamıyor ne bekliyor ki.