BIST 9.989
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.435,55
HABER /  MAGAZİN

'O' yılın erkeği seçildi

Erkeklere özel stil ve yaşam dergisi GQ’nun İngiltere edisyonu tarafından verilen ‘Yılın Erkeği’ ödülleri önceki gece sahiplerini buldu.

Abone ol

Erkeklere özel stil ve yaşam dergisi GQ’nun İngiltere edisyonu tarafından verilen Yılın Erkeği’ ödülleri önceki gece Londra’daki Opera House’ta düzenlenen törende sahiplerini buldu. Komedyen Jimmy Carr’ın David Williams ile ortaklaşa sunduğu gecede sinema, müzik ve moda dünyasının birbirinden ünlü isimleri kırmızı halıda yürüdü.

Pop yıldızı Robbie Williams ‘Yılın İkonu’ seçilirken, Take That grubundan vokal arkadaşı Gary Barlow ise ‘Üstün Başarı’ ödülünü kazandı. Mad Men dizisinin yıldızı John Slattery ‘Yılın Erkeği’, Lana Del Ray ise ‘Yılın Kadını’ seçildi.

Beyazperdenin çıkış yakalayan isimleri Chris Hemsworth ve Michael Fassbender geceye damgasını vuranlar arasındaydı. Hemsworth ‘Yılın En İyi Çıkışı’ ödülünü kazanırken, Fassbender ‘Yılın En İyi Aktörü’ seçildi. Ancak gecenin en çok alkış alan olayı, ‘Yılın Takımı’ ödülünün İngiliz Olimpik ve Paralimpik takımlarına ortaklaşa verilmesi oldu.

GECEDE KİMLER ÖDÜL ALDI?

Solo artist: Tinie Tempah

Tv şahsiyeti: Damian Lewis

Komedyen: Sacha Baron Cohen

Tasarımcı: Dolce ve Gabbana

Şef: Wolfgang Puck

Yazar: Aaron Sorkin

Editörün Seçimi: James Corden

Onur: Bradley Wiggins

Efsane: Tom Jones