BIST 10.159
DOLAR 32,29
EURO 35,01
ALTIN 2.453,63
HABER /  GÜNCEL

Cani kadından kan donduran açıklama

İstanbul'da bir anne adayının karnındaki bebeğini silahla öldürmesine ilişkin olayda kan donduran ifadeler...

Abone ol

Karnına ateş ederek beş aylık bebeğini öldüren anne adayının polise verdiği ifadeler şoke etti.

Cani kadın, 'Çocuğu doğurmak istiyordum, sevgilim aldır dedi ve ortadan kayboldu. Bende bulduğum silahı önce yatağa ateş ederek kontrol ettim, ardından ise bebeği öldürdüm' dedi.

Emniyet Terörle Mücadele ekiplerinin DHKP-C örgütüne yönelik operasyonları kapsamında Küçükçekmece'deki bir markete baskın düzenlendi. Çok sayıda patlayıcı madde ve silah bulunan marketin sahibi Fahri G. gözaltına alındı. Fahri G. silahları mahalleden tanıdığı Latif M.'nin bıraktığını söyledi. Latif M. de gözaltına alındı. Şüpheli ile ilgili araştırma sırasında polis ilginç bir bağlantıyı yakaladı. Latif B.'nin Ataşehir'de geçtiğimiz hafta karnındaki bebeği öldüren Handan Ece B.'nin sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

ÖNCE SİLAHI KONTROL ETTİM

Polisin ifadesine başvurduğu Handan Ece B.'nin ifadesi kan dondurdu: 'Latif M. ile yaşadığımız ilişki sonucu hamile kaldım. Çocuğu doğurmak istiyordum. Evlenmek istedim. Latif 'Çocuğu aldır' diyerek ortadan kayboldu. Bunalıma girdim. Ailemle yaşadığım eve gelirken yolda bir silah buldum. Eve geldim, kimse yoktu. Silahın çalışıp çalışmadığını kontrol için yatağa bir el ateş ettim. Silah çalışıyordu. Daha sonra namluyu karnıma doğrulttum ve ateş ettim. Silahı da pencereden dışarı attım. Beni hamile bıraktığı için Latif M.'den şikayetçiyim' dedi. Handan Ece B. verdiği ifadenin ardından Emniyet'ten ayrıldı.