BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.499,39
HABER /  GÜNCEL

O yıldız Terim'in imzasına kaldı

Atletico Madrid’den ayrılma ihtimali oldukça yüksek olan Jose Antonio Reyes konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Abone ol

İspanyol yıldızın menaceri Mariona Aguilar, Galatasaray Yönetimi'ni aradı ve Reyes'in Aslan olması için yeniden görüşebileceklerini belirtti. Yönetimin de konuyu Terim'e ilettiği ve İmparator'dan gelecek onayı beklediği öğrenildi.

Atletico’da hocası Manzano ile sorunlar yaşayan Reyes, kulübünde kalmak için uzun süre inatçı davrandı ancak artık fikri değişti. Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, solak yıldızın menaceri Mariona Aguilar, Sarı-Kırmızılı yöneticileri aradı ve tekrar istemeleri durumunda transfer sürecinin yeniden başlayabileceğini söyledi.

Bu konuşmayı Fatih Terim’e ileten yönetim, deneyimli teknik adamın Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda bu transfere sıcak bakabileceğini öğrendi. Ancak İmparator hala son kararını vermedi. Tecrübeli hocanın onay vermesi halinde ocak ayında Atletico Madrid ile masaya oturmayı planlayan Galatasaray, golcü oyuncunun işini bitirecek. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, maliyetin beklenenin aksine oldukça ekonomik olabileceği de ifade ediliyor.

DERBİDEN SONRA

Eski takımı Sevilla ile de görüşen Reyes, Sevilla’nın isteksiz tutumu karşısında başka alternatiflere yönelecek gibi görünüyor. Reyes’in ailesinin de geçen yaz İstanbul’a geldiği ve oldukça pozitif düşüncelerle geri döndüğü belirtiliyor. Ancak tüm bunlara karşın son sözü Terim söyleyecek. İmparator’un konuyla ilgili detayları, Fenerbahçe derbisinden sonra masaya yatıracağı söyleniyor.