BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  MAGAZİN

İşte Nihat Doğan'ın aradığı kız!

Nihat Doğan Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim isimli programda evlenmek için aradığı kızın tarifini yaptı Bakın Nihat kendine nasıl bir kız arıyormuş...

Abone ol

"Güzel baksın, sarışın olsun esmer olsun fark etmez. Doğulu olmuş Batılı olmuş fark etmez.''

Her gün Twitter'da bir özlü sözünü paylaşan ve bu konuda fenomen olmaya aday Nihat Doğan canlı yayında evlenmek istediği kızın kriterlerini açıkladı

Her gün Twitter'da bir özlü sözünü paylaşan ve bu konuda fenomen olmaya aday Nihat Doğan'dan bugün bir bomba daha geldi. Doğan, Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim isimli programda, artık bekarlıktan sıkıldığını ifade etti. Bunun ardından, canlı yayına birçok kadın telefonla bağlandı. Hatta o kadar çok arayan oldu ki, kanalın telefonları kilitlendi.

HAbertürk'ün haberine göre Doğan, sonrasında iki hafta içinde yine canlı yayında kendisine talip olan kadınlarla görüşebileceğini söyledi. Bu konuda Dinçöz de ona destek vererek, programın telefon numaralarını anons etti. Bundan sonrasında programın telefonları kilitlendi, çalışanlar sürekli çalan telefonlara yetişmekte zorlandı.

"Annem beni evlendirmek istiyor" diyen Doğan evlenmek istediği kız hakkındaki kriterlerini de açıkladı:

"Güzel baksın, sarışın olsun esmer olsun fark etmez. Doğulu olmuş Batılı olmuş fark etmez. Çoğu kişi çocuğu olurken "Kız olsun", "Erkek olsun" diyor. Doğuma yakın "Sağlıklı olsun" der. Bizimki de onun gibi. İnsan olsun. Yaş aralığı önemli değil. İnsanın kalbi düşsün yeter. Bir gelelim, görelim, bir çay içelim. Ama evleneceğim kızla yüzleşmeden olmaz"

Bu konuşmalar geçtikten sonra Doğan'dan bir türkü geldi. Türkünün sözleri ise tam konuyla denk düşüyordu:

"Ömrüm geçti bekarım tek başıma yaşarım
Yar diye yastıklara sarılarak yatarım
Vay benim kötü şansım yine mi yalnız kaldım?
Yaşım otuzu geçti birini bulamadım"