BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.424,09
HABER /  GÜNCEL

O slogan MHP'nin sloganından farksız

Erdoğan'ın karşılanmasına atılan slogana tepkiler çığ gibi büyüyor. Hatta o tepkilerden biri de AK Parti'li Elitaş'tan geldi

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın karşılanmasında atılan "Yol ver gidelim; Taksim'i ezelim" sloganı tartışma konusu oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın karşılanmasında atılan "Yol ver gidelim; Taksim'i ezelim" sloganı, siyasette büyük rahatsızlık uyandırdı.

Öyle ki; o slogana, AK Parti'den bile tepki var.

AK Partili Mustafa Elitaş: "Kendiliğinden oluşan bir grup içinde bu sloganları doğru bulmadığını ifade ediyorum."

BU ŞİDDET TEŞVİKİDİR

Oktay Vural: "Cumhuriyetin savcılarını bekliyoruz. Bakalım hukuk devleti var mı? (MHP Bursa mitingi - Vur de vuralım öl de ölelim sloganı) Bizim hakkımızda soruşturma başlatılacağını söylüyorlardı. Bakalım bu konuda bir soruşturma açacaklar mı?"

Hasip Kaplan: "Şiddet çağrısı ve şiddet teşvikdir. Maalesef Başbakan bu konuda tek bir uyarıda bulunmamıştır. MHP'nin "Vur de vuralım" sloganından bir farkı yoktur."


  ERDOĞAN'I KARŞILAYANLARDAN OLAY SLOGAN  

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar "Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" sloganları attı. Erdoğan'ın uzun süre tekrarlanan sloganı dinlemesi dikkat çekti. (İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN)

erdoğani-karşilayanlardan-olay-slogan.jpg

  MHP'LİLERİN ATTIĞI ÖL DE ÖLELİM SLOGANI  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursa mitinginde, “Vur de vuralım, öl de ölelim” diye bağıran kalabalığa, “Merak etmeyin, onun da zamanı gelecek” dediği öne sürülmüştü. (İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN)

mhp-vur-de-vuralim-öl-de-ölelim.jpg