BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

9 yaşındaki çocuktan al haberi İzleyin

O henüz 9 yaşında. Ama 3 yaşından beri eylemlere katılıyor. Bu kez de Gezi Parkı'na desteğe gitmiş. İzlenimlerini bakın nasıl dile getiriyor...

Abone ol

İNTERNETHABER / ÖZEL İÇERİK
Taksim Gezi Parkı'nın yıkımını durdurmak için hemen hemen her yaştan insan direnişe destek veriyor. Yaşlısı, genci bir çok kişinin yer aldığı eylemcilerin arasında öyle biri var ki konuşması herkesi büyüledi.


Henüz 9 yaşında. Küçük bir kız çocuğu. Bugüne kadar yaşanılanları televizyonlardan takip ettiğini belirtiyor öncelikle. Sonra da ekliyor; "Bugün ilk kez geldim Gezi Parkı'na..."

HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

Görünenlerin televizyonda izlenenlerden ibaret olmadığını ifade eden küçük kız, "Arabaları devirmişler. Barikat yapmışlar. Ben böyle bir eylem görmedim" diyerek gördüklerini özetledi.

3 YAŞINDAN BERİ EYLEMDE

"Aslında eylem bir gün sürebilirdi ancak yapılan sert polis müdahaleleri nedeniyle insanlar daha çok direnmek istedi" diyen küçük direnişçi, 3 yaşından beri eylemlere katıldığını belirtti.

DESTEK MESAJLARI

İnternet üzerinden paylaşıma sunulan videoya gelen destek mesajlarında genellikle cümlerler yer aldı: "Bir çok siyasetçiden güzel konuşuyor. Bravo"

İşte "9 yaşındaki çocuktan al haberi" dedirtecek o röportajın videosu: