BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  DÜNYA

O Ses Türkiye'de ilklerin gecesi

O Ses Türkiye programında yarışmacılar, yine birbirinden güzel performanslar sergilerken bir de ilk yaşandı.

Abone ol

Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye'de yine birbirinden yetenekli yarışmacılar, 2. turu geçmek için hünerlerini sergiledi. İkizler Cemal - Soysal Dilmaç kardeşlerin seslendirdiği anonim 'Hayde' şarkısına karşılık Manga'dan 'Cevapsız Sorular'ı seslendiren Hızır Atasoy performansıyla kıran kırana bir rekabet sergiledi.
 

EBRU GÜNDEŞ'TEN HIZIR'A ÖVGÜ

Ebru Gündeş yorumunu çok beğendiği Hızır için "CD gibi okudun. Bravo... Çok iyi bir kulağın var. İkizlerin hiç altında kalmadın. Malesef böyle bir sürü arkadaşımız kusursuz performanslarına rağmen elendi" diyerek Gökhan'a bir gönderme yaptı.

Ancak Ebru Gündeş'in bu uyarısına rağmen Gökhan grubundaki Hızır Atasoy'u eledi.
 

KARADENİZLİ İKİZLER'İ ŞAŞIRTAN AN

Seçim yapmakta çok zorlandığını belirterek "Ama olsun her türlü Karadeniz kazanacak" dediği anda Cemal - Soysal kardeşler, kendilerinin seçildiğini zannederek birbirlerini kucaklayıp tebrik etti ve jüriye dönüp "Teşekkürler" dedi.

Stüdyodaki izleyicilerin ve jürinin kısa süreleri şaşkınlığı sonrası kahkahalar kopunca ikizler durumu anlayarak bir "Eyvah" çekti.
 

O SES TÜRKİYE HIZIR'LA BİR İLKİ YAŞADI

Bu yanlış anlamanın üzerine Gökhan, Hızır'a teşekkür ederek ikizleri seçtiğini söylediğinde ise bir alkış tufanı koptu. ve O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı. İzleyiciler hep bir ağızdan "Bir daha..." diyerek tempo tutmaya başladı.

Acun Ilıcalı "Hızır şu anda O Ses Türkiye'de bir ilk yaşanıyor. Seyirci ilk defa elenen bir yarışmadan şarkı istiyor" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Hızır 'Cevapsız Sorular' adlı şarkıyı bir kez daha söylerek coşku dolu alkışlarla uğurlandı.