BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

O Ses Türkiye Murat Boz'a final şoku!

Murat Boz'un takımından O Ses Türkiye finaline kim kaldı? 2016 O Ses Türkiye şampiyonluğu yolunda Murat Boz yarı finalde yarışmacısını kaybetti.

Abone ol

2016 yılı O Ses Türkiye şampiyonu için geri sayım başladı. O Ses Türkiye finaline kim kalır şampiyonluğu kim kazanır herkesin merak konusu. Murat Boz'un yarı finalde sadece bir yarışmacısı kalmıştı. O da final yolunda elendi. Murat Boz O Ses Türkiye yarışından çekildi. 

O Ses Türkiye yarı finaline kalan Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas bu kez final için sahneye çıktı. Murat Boz'un takımından sadece bir kişi yarı finalde yer alıyordu.

MURAT BOZ 'A FİNAL ŞOKU!

O Ses Türkiye şampiyonu olamayan Hadise ile sürekli dalga geçen Murat Boz, finalde yarışmacısız kaldı. Finale giderken Ali Mert Habib ile yarı finale kalmıştı. Yarı finalde ise Ali Mert elendi. Böylece Murat Boz O Ses Türkiye şampiyonluğundan elenmiş oldu. Muraz Boz O ses Türkiye birincisinin belirleneceği gece sadece izleyici olarak yer alacak.

Murat Boz'un 2016 O Ses Türkiye şampiyonluğu yolunda finale kalmak için yarışan yarışmacısı Ali Mert Habib oldu. Murat Boz'un takımının geri kalan üyeleri yarı finalde elendi.