BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL

O seferler 7 yıl sonra tekrar başlıyor!

25 Temmuz 2008 tarihinde seferleri durdurulan Pamukkale Ekspresi, yedi yıl sonra yenileme çalışmaları tamamlandığı için 19 Ocak’ta seferlerine başlayacak.

Abone ol

Denizlide, hat yenileme çalışmaları nedeniyle yedi yıldır sefer yapamayan Pamukkale Ekspresi’nin, 19 Ocak’ta yeniden seferlere başlayacağı bildirildi. Daha önce Denizli-İstanbul arasında yapılan Pamukkale Ekspresi seferlerini bundan sonra Denizli-Eskişehir arasında yapacağı belirtildi.

Afyon - Dinar - Denizli arasında demiryolu yenileme çalışmaları nedeniyle 25 Temmuz 2008 tarihinde seferleri durdurulan Pamukkale Ekspresi, yedi yıl sonra yenileme çalışmaları tamamlandığı için 19 Ocak’ta seferlerine başlayacak. Eskişehir-İstanbul arasında Yüksek Hızlı Tren hattı olduğu ve seferleri yapıldığı için Pamukkale Ekspresi bundan sonra seferlerini Denizli-Eskişehir arasında yapacak.

Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürü Murat Bakır yaptığı yazılı açıklamada Pamukkale Ekspresi seferlerinin yeniden konulduğunu belirtti. Seferlerin 19 Ocak’ta başlayacağını belirten Bakır, "Denizli - Eskişehir seferinde, Denizli’den kalkış 22.05’te olacak, tren 06.48’de Eskişehir’e varacaktır. Eskişehir-Denizli seferinde ise Eskişehir’den kalkış saat 21.55’te olacak ve Denizli’ye saat 06.11’de varacaktır. Pamukkale Ekspresi tren dizisinde 4 pulman, bir yemekli vagon ve bir yataklı vagon bulunmaktadır" dedi.

Bakır, Pamukkale Ekspresi seferlerinin Eskişehir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleriyle irtibatlı olarak seferlerine başlayacağını vurguladı.