BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

O psikopat Mert’le nasıl tanıştı ?

Kars’ta geçtiğimiz pazar günü kaybolduktan 1 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın’ın katilinin oto galeri işiyle uğraşan Aykut Ba...

Abone ol

Kars’ta geçtiğimiz pazar günü kaybolduktan 1 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın’ın katilinin oto galeri işiyle uğraşan Aykut Balk (23) olduğu açıklandı.
Kars Valisi Eyüp Tepe, düzenlediği basın toplantısında katil zanlısının Aykut Balk olduğunu açıkladı. Zanlının Facebook adresinde paylaştığı fotoğraflarda silah ve bıçağa özentisinin olduğu gözlenirken, psikopat tavırları dikkat çekti.
Fotoğraflarda Mert Aydın’ın cesedinin bulunduğu tabyalara daha önceden de gittiği anlaşıldı.
Öte yandan, kız kaçırma ve hırsızlıktan sabıkalı 23 yaşındaki Aykut Balk hakkında Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın verdiği bilgiye göre, telefon ve otomobil satışı nedeniyle babası Yolcu Aydın’la ticari ilişkisi bulunan Aykut Balk, Mert’le de işyerinde tanıştı. Mert’i kaçırdığı 6 Nisan Pazar günü olay yerine götüren Aykut Balk, saat 14.10 ile 16.30 sıralarında cinayeti işledi. Kentte bulunan 25 MOBESE ve 20 güvenlik kamerası tek tek incelenerek sonuca ulaşıldı. Dün saat 20.00 sıralarında oto alım satımı yapan Aykut Balk yakalandı ve saat 03.00’de tutuklandı. Aykut Balk, Erzurum Cezaevi’ne gönderildi.
(İHA)