BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,84
ALTIN 2.436,49
HABER /  DÜNYA

O otelde gönüllü hiçbirşey olmamış!

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn hakkındaki 'cinsel saldırı' iddiaları ile ilgili avukatlardan farklı açıklamalar geldi!

Abone ol

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden otel çalışanı kadının, Strauss-Kahn ile gönüllü cinsel ilişkiye girdiği iddiasını mahkemede kesin bir dille yalanlayacağı bildirildi.

Davacı kadının avukatı Jeff Shapiro, NBC televizyonuna yaptığı açıklamada, müvekkilinin jüriye ifade verdiğinde, başına gelenleri kamuoyuna sonunda anlatma imkanı bulabileceğini belirterek, böylece jüri üyelerinin gönüllü bir cinsel ilişki veya randevu iddialarının yalan olduğunu anlayabileceklerini söyledi.

Avukat, "Bu otel odasında olup bitenlerde gönüllü hiçbir şey yok" diye konuştu.

ZOR KULLANILDIĞI GÖRÜLMÜYOR

Strauss-Kahn'ın avukatı Benjamin Brafman, pazartesi mahkemede yaptığı açıklamada, "Adli tıp kanıtları, bize göre, zor kullanıldığını göstermiyor" demişti.

Amerikan medyası, müdafaya yakın bir kaynağa dayanarak, Strauss-Kahn'ın avukatlarının, otel odasında olup bitenlerin gönüllü olmuş olabileceği görüşünü gündeme getirebileceklerini yazdı.

Bu arada, Dominique Strauss-Kahn'ın avukatlarından William Taylor, müvekkilinin IMF'nin başına kimin atanacağıyla ilgili niyet ve dilekleri konusunda yorum yapmak istemedi.

Bu konuda müvekkilinin IMF temsilcileriyle görüşüp görüşmediğini belirtmeyen Taylor, "Bu konunun sonunda hallolacağını düşünüyorum" dedi.