BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.496,71
HABER /  GÜNCEL

O madenci Tümer Metin iddiasını yalanladı

Soma'daki faciadan sağ kurtulan ve 'Sedye kirlenmesin' sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturan madenci Murat Yalçın, Tümer Metin iddiasını yalanladı.

Abone ol

Soma'daki faciadan sağ kurtulan ve 'Sedye kirlenmesin' sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturan madenci Murat Yalçın, Tümer Metin iddiasını yalanladı. 

Soma'daki maden faciasından sağ kurtulan işçi Murat Yalçın, eski futbolcu Tümer Metin'in kredi borçlarını ödediği ile ilgili yayımlanan haberlere tepki gösterdi. İddiaları yalanlayan Yalçın, herhangi bir borcu bulunmadığını söyledi.

'SEDYE KİRLENMESİN' DEMİŞTİ

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde oturan maden işçisi 36 yaşındaki Murat Yalçın, Soma'daki maden kazasından sonra sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkarmayı isteyince Türkiye'nin gündemine oturdu.

Kaza ardından çok sayıda 'geçmiş olsun' telefonu aldığını belirten Yalçın, eski futbolcu Tümer Metin ile konuşup konuşmadığını hatırlamadığını dile getirdi.

İDDİALAR GERÇEK DEĞİL 

Gazete ve bazı internet sitelerindeki haberleri okuyan Murat Yalçın, Tümer Metin'in kredi borçlarını ödeyeceği ile ilgili iddiaların gerçek olmadığını açıkladı.

'ÇOK ŞAŞIRDIM' 

Haberleri okuyunca çok şaşırdığını belirten Murat Yalçın, şöyle dedi: "Kendisi beni aramış olabilir ama benim kredi yada ev gibi bir borcum yok. Evimin ufak tefek masrafları oluyor ama kendi borcumu ödüyorum. Bana yardımcı olacağını söylemiş, kendisine teşekkür ederim."

'İÇİMİZ YANIYOR, YANLIŞ YAPILMASIN'

Murat Yalçın'ın kardeşi Ayhan Yalçın ise, ağabeyi hakkında çıkan yanlış haberlerin tüm aileyi üzdüğünü anlatırken, "Ağabeyimle röportaj yapıldığında 'kardeşim Ayhan Yalçın'ın borcu var?' dedi. Belki bundan da yanlış anlaşılmış olabilir. Her gelen habercinin para verdiği söyleniyor. Bunlar bizleri çok üzüyor, üzüntümüz büyük. Türkiye yasta, biz yastayız, içimiz yanıyor. Lütfen böyle yalan yanlış haberler yapılmasın" diye konuştu.

'KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEDEN YARDIM ALIYORUZ' 

Herhangi birinden maddi destek almadıklarını vurgulayan Yalçın, sadece Kırkağaç Belediyesi ve Kırkağaç Kaymakamlığı'ndan yardımlar yapıldığını ekledi.