BIST 9.998
DOLAR 32,41
EURO 34,94
ALTIN 2.398,09
HABER /  GÜNCEL

O kupa burada verilmeyecek

Galatasaray Cafe Crown'un seride 4-2 yenilerek kupayı Fenerbahçe Ülker'e kaptırması hazmedilemedi

Abone ol

Uzun süre salonu terk etmeyen Galatasaraylı taraftarları Başkan Ünal Aysal da ikna edemedi. Abdi İpekçi emniyet güçleri tarafından boşaltıldı.

Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı yenerek şampiyon olduğu karşılaşmanın ardından Abdi İpekçi Arena’da olaylar çıktı! Sarı- Kırmızılı taraftarlar büyük bir coşkuyla destekledikleri takımlarının mağlup olmasının ardından büyük üzüntü yaşadı. Uzun süre sahadan ayrılmayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe’nin şampiyonluk kupasının verilmesine de engel oldu. Bu gelişmelerin ardından Başkan Ünal Aysal duruma müdahale etti.

Başkan sahaya indi

Sahaya inerek mikrofonla Sarı-Kırmızılı taraftarlara seslenen Aysal, “Takımımız sahada çok güzel bir mücadele verdi. Siz de rakibimizin kupasının verilmesine izin verin” dedi. Aysal’ın bu sözlerini, “O kupa burada verilmeyecek” diyerek yanıtlayan taraftarlar uzun bir süre daha salondan çıkmadı. Başkan Ünal Aysal bir kez daha seslenmesine rağmen taraftarları ikna edemeyince el sallayarak tribüne döndü. Maçın bitiş düdüğünün ardından bir saat geçmesine rağmen Fenerbahçe’ye kupası verilemeyince bir kez daha tribünlere seslenen Aysal taraftarları ikna etmeye çalıştı.

Bazı Galatasaraylı taraftarlar da başkanın etrafında toplanıp kendisine destek verdi. Salon daha sonra boşaltıldı, kupa töreni düzenlendi.