BIST 10.158
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.397,60
HABER /  GÜNCEL

O küfürler için Sadri Şener ne dedi?

Fenerbahçeli bayan taraftarların küfürleri için Sardi Şener bakın neler söyledi!

Abone ol

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda yarın sahasında Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener, rakiplerini yenmeleri halinde gruplarından bir üst tura yükselmelerinin kolaylaşacağını söyledi. Şener, Fenerbahçeli bayan taraftarların küfürleriyle ilgili de değerlendirmede bulundu.

Bordo-mavili takımın Lille maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı son antrenmanı izleyen başkan Şener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şener, Trabzonspor'un kuruluşundan bu yana ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde oynadığını hatırlatarak, inşallah alnımızın akıyla çıkarız diye konuştu.

Şener, yarın grupta önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Yenersek bir üst tura yükselmemiz kolaylaşacak. Inter'i deplasmanda yendik. Buna bel bağlamamamız lazım. Bu ligde iç ve dış sahada herkes birbirini yenebilir. Tüm takımlar kuvvetli. Onun için dikkatli olmamız lazım'' diye konuştu.

ŞENER'E GÖRE UEFA'NIN KARARI ÖNEMLİ

Şener, ''ligden düşme kalksın mı?'' yönündeki bir başka soru üzerine ise şunları söyledi:

 ''Hayır. Ben şunu diyorum; bu işleri benim anladığım kadarıyla çok ilgi alanımda olmamasına rağmen UEFA'ya sormadan yetkiniz olsa bile kolay kolay yapamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer UEFA buna 'evet' derse ki, o zaman kaldıralım. Yoksa oradan dönecek bir kararı, UEFA'dan ceza alacak bir kararı desteklememin doğru olmadığını, sadece kendimizi kandırmak olduğuna inanıyorum. 'Bu formatı şuna uyduralım' demek UEFA ile karşılıklı görüşerek daha sağlıklı olur.''

''BU ARALAR FENERBAHÇE'Yİ HOŞGÖRMEK LAZIM''

Şener, ''Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle bayanların maçlarına gelmesine karşın olumsuz tezahüratlarda bulunduğu'' yönündeki bir soru üzerine ise şunları kaydetti:

''Bu aralar Fenerbahçe'yi hoşgörmek lazım diye düşünüyorum. Ne yapayım, ne diyeyim ben. Bazen insanların mağduriyetleri vardır. O mağduriyetler üzerinde çok durmak bana göre yanlıştır. Dolayısıyla bir moral olmuştur. Fenerbahçe bu ülkeye gerekli takımlardan birisidir. Önemli takımlarından birisidir. Kalkıp o kadar bayanının oraya toplanması takdire şayandır. Takdir ettim ben. Orada bağıranları doğru bulmadım ama çok da üstüne durmanın doğru olmadığına inanıyorum.''