BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,88
ALTIN 2.386,53
HABER /  GÜNCEL

O kazanın yürek yakan görüntüsü

Bir meslektaşları hemen önlerinde kaza yaptı. O andan sonra amatör kameraya kaydoldu. Polislerin hali yürek parçalayıcıydı.

Abone ol

Küçükçekmece’de bir yunus polisin hayatını kaybettiği kaza sonrası yaşananlar kameralara yansıdı.

Motosikletli ekiplerin kazasının ardından olay yerine koşan yunus polislerin çaresizliği ve panik anlarının yansıdığı görüntülerde, yaralı halde yerde yatan polis kendisine su içirmeye çalışan meslektaşına “Ben iyiyim, bana su verme” diyerek karşı çıkıyor.

Kaza, E-5 karayolu Florya Kız Öğrenci Yurdu önünde dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Yunus ekibinde görevli polis memuru Sinan Aras kullandığı 34 A 48727 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak takla atmış ve arkadan gelen meslektaşları Serdar Özçelik ve Serdar Gümüş de 34 A 48729 plakalı motosikletleriyle kaza yapan arkadaşlarının motorlarına çarpmıştı. Kazanın ardından ağır olarak hastaneye kaldırılan Sinan Aras tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, yaralı polisler ise taburcu edilmişti.

“BEN İYİYİM, BANA SU VERME”

Kazanın ardından olay yerine koşan yunus ekiplerinin çaresizliği ve panik anı amatör kamera tarafından kaydedilirken, görüntülerde yaralı halde yerde yatan polis kendisine su içirmeye çalışan meslektaşına “Ben iyiyim, bana su verme” diyerek karşı çıkıyor.

AĞLAMAKLI SES...

Bu sırada panik içerisinde sağlık ekiplerini bekleyen yunus ekipleri, trafiği açmak için seferber oluyor. Yunus ekipleri, kazayı görünce yavaşlayan meraklı sürücülerin yanına giderek “Çabuk çabuk” diyerek ağlamaklı bir sesle gösterdikleri tepki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.