BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,85
ALTIN 2.430,55
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 31. bölüm Hasret Efsun'un kızı olmadığını öğrenir

O Hayat Benim'de bu akşam 31. bölüm ile yine heyecan dorukta. Nuran ile Efsun’a artık tahammülü kalmayan Bahar, Hasret’in yanına taşınır.

Abone ol

O Hayat Benim'de bu akşam 31. bölüm ile yine heyecan dorukta. Nuran ile Efsun’a artık tahammülü kalmayan Bahar, Hasret’in yanına taşınır.

31. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar ve Ateş birbirlerine sımsıkı kenetlenmişlerdir. Ama hayat sadece sevdiği adamla değil, annesiyle de yollarını birleştirmektedir Bahar’ın. Nuran ile Efsun’a artık tahammülü kalmayan Bahar, Hasret’in yanına taşınır.

o-hayat-bebi̇m-3.jpg

Hasret her ne kadar Efsun için varını yoğunu ortaya koysa da artık iki kız kardeşin arasındaki derin ayrılık onu şüpheye düşürmektedir. Efsun’un kendi kızı olup olmadığını sorgulamaya başlar! Konağa dönme planları yapan Efsun ise sert bir kayaya çarpar.

o-hayat-benim-31.-blüm-2.jpg

Hülya onun tehditlerine teslim olmayacaktır. Çarklar işlemeye başlar ve Cinayet Büro Amiri İsmail Demirkan, herkesin hayatını altüst edecek bir süreci başlatır.

o-hayat-beni̇m-31.-bölüm.jpg

Efsun, İlyas, Nuran ve Sakine’ye hapishane yolu görünmüştür!

30. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sadece Ateş’in sözleri değil, Bahar’ın öfkesi de bir tokat olup çarpar Efsun’un suratına! Ve kına gecesinde ortaya çıkan tek gerçek, Efsun’un hamilelik yalanı olmaz!

_o-hayat-benim-30.-bölüm-3.jpg

Öğrendikleri karşısında Bahar’ın artık ne sessiz ne de sakin kalması mümkündür… Mehmet Emir’in tepkisi de son derece sert olur. Hülya uzun zamandır beklediği bu fırsatı kaçırmaz. Atahanların kapıları sadece Nuran’ın değil, Efsun’un da yüzüne kapanır!