BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  GÜNCEL

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı Efsun ve Arda zorda!

Pazar akşamları FOX'ta yayınlanan O Hayat Benim 110. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta. O Hayat Benim yeni bölüm detayları haberimizde.

Abone ol

FOX dizisi O Hayat Benim 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  O Hayat Benim yeni bölümde, Volkan’ın kendini kaybedip yaptığı bir hata, Efsun’la Nuran’ın, sadece onların değil, Arda ve Sultan’ın da hayatlarını bir anda altüst eder. Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Oya Başar ve Ceren Moray'ın yer aldığı O Hayat Benim 110. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

O HAYAT BENİM 110. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ateş bir kez daha merhametine yenilmemeye kararlıdır. Ansızın hayatına girip ona şantaj yapmaya kalkışan ama bir yandan da korkmuş, zavallı bir kız gibi görünen Reyhan’la arasına bir duvar örmeye çalışır. Bahar içinse veda vakti gelip çatmıştır. Hayatına hangi yoldan devam edeceğine karar verecektir artık... Mehmet Emir şirketini, ailesini korumak için çok riskli bir adım atmıştır. Hülya ise abisine yardım edebilmek uğruna herkesi harcayabilecek kadar çaresizdir. Volkan’ın kendini kaybedip yaptığı bir hata, Efsun’la Nuran’ın, sadece onların değil, Arda ve Sultan’ın da hayatlarını bir anda altüst eder. Atahan Konağına elveda deyip Kısmetsiz Mahallesine, gecekondu yaşamına dönme vaktidir artık!

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

O Hayat Benim son bölümünde şunlar yaşandı: Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran’la ilgili kararını verirken Efsun orada yok! Bahar, Nuran’a kol kanat gererken Efsun orada yok! Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil! Ateş’in Cemre’yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet’i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor. Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

O HAYAT BENİM DİZİSİ OYUNCULARI

Ateş German
Keremcem
Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var .Annesini ve babasını daha o küçükken öldürmüşler. Annesini öldürdüğü adamın kolundaki işareti görmüş. Ve 20 Yıl sonra o adamı bulmuş. Ve bu emri ona kimin verdiğini öğrenmiş. Edibe Atahan Mehmet Emir'in annesi.Edibe Atahan felç olmuş.Ama sonralar hastalığı geçmiş.Ama hiçkimseye söylememiş. Sonra herkes öğrenmiş ve Ateş onu hapse attırmış. Sonra Atahanlarla barışmış. Bahara gerçekleri o söylemiştir.Aynı zamanda, Bahar'la tanışmadan önce, İsviçre'de Arzu adında bir kızla evliydi. Ateş ile Arzu, bir süre beraber yaşadıktan sonra kavga edip ayrılmışlar. Sonra Ateş Türkiye'ye dönmüş. Ama Ateş gider gitmez Arzu Ateş'ten hamile kalmış. İşte 5 yıl sonra, Arzu ve 5 yaşındaki oğlu Doruk, Ateş'i bulmak için Türkiye'ye yola çıkmışlar ve onu bulmuşlar. Ateş oğlunu görür görmez, anlamış artık onsuz yaşayamayacağını... 80.bölümde Doruk ölünce çok ama çok yıpranır.

Bahar Atahan
Ezgi Asaroğlu
21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı olan Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden. 62 bölümde gerçekleri öğrenince biraz hastalandı ve yıprandı. Hasret ve Mehmet Emir'e hemen alışamadı. Sanki o hiç doğmamış, o hiç yaşamamış...

Efsun Demirci Atahan
Ceren Moray
21 yaşında. Hoş, Güzel ve dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. En bilinen özelliği, çok konuşması. Sürekli konuştuğu için ortalığı karıştırıyor. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, hatta Ateş ile birlikte olduğunu söyleyerek ikisini ayırmış ama bütün hepsi yalan olduğu ortaya çıkınca Bahar ile Ateş yeniden bir araya gelmiştir.Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor. 39. bölümde İsmail ile birbirine aşık olurlar. 54. bölümde Bahar onu bırakıp Kıbrıs'a gidince psikolojisi bozulur, ciğerleri iflas eder ve hastalanıp hastaneye kaldırılır. Bahar bunu duyunca Kıbrıs'tan İstanbul'a kadar gelir. Efsun bunu hisseder ve iyileşip eski sağlığına kavuşur, fakat sonra tekrar hastalanır ve böbrek nakli için donör aranır ve bulunur.Sonra Efsun iyileşir. 62 bölümde Bahar gerçekleri öğrenince çok utanır .Atahan ailesiyle hep kavga etmiştir. Ardayla evlidir.

Mehmet Emir Atahan
Sinan Albayrak
45 yaşında. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. O da kızının Efsun olduğunu sanıyordu... 62 bölümde gerçek kızının Bahar olduğunu öğrenir.

Sultan
Oya Başar
Efsun'un teyzesi Sultan, 50 yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat. Hülya dan ve Ardadan nefret ediyor... 66. bölümde Arda katil olunca Sultan ona ceza vermiş ve Ardayı kullanmıştır. Onu ve Hülyayı tehlikeli oyunların içine kullanmıştır...Aynı zamanda 25 yıl bir bebek doğurmuş, bakamayacağı için kız kardeşi Nuran'a vermiş. İlyas kızmış Nuran'a, sen başkasının çocuğuna bakamazsın demiş. İlyas da gitmiş bebeği Ganimet'e vermiş.

Ilyas Demirci
Süleyman Atanısev
Hayatta dikiş tutturamamış biri. Yusuf, Bahar’ı ona emanet ettikten sonra defalarca çeşitli işlere girdiyse her zaman parayı batırmış.İşi gücü olmadığı için Yusuf’un gönderdiği parayla geçiniyor. Duygusal bir adam İlyas. Karısı ve kızının istekleri arasında kaybolan biri. Kendi düşüncelerini dillendiremiyor çoğu kez. Bahar’a yakınlık gösteriyor, üveylik çektirmemek için kızın arkasında duruyor.Aynı zamanda Nuran'ın ablası Sultan, 25 yıl önce Zeynep adında bir bebek dünyaya getirmiş ve bakamayacağı için kız kardeşi Nuran'a vermiştir. İlyas buna izin vermemiş ve Zeynep'i eskiden tanıdığı bir kadına Ganimet'e vermiştir.

İsmail Demirkan
Cem Kılıç
Cinayet büro amiri .Efsunu seviyordur ama gerçekler ortaya çıkınca ayrılmışlardır. Ailesi yoktur,esirgeme kurumunda büyümüştür.

Hasret Erkıran
İclal Aydın
Bahar'ın öldü sanılan annesi. 62 bölümde gerçek kızının Bahar olduğunu öğrenir. Şimdi tek isteği, Bahar'ın ona anne demesi...

Hülya Atahan
Ahu Sungur
Mehmet Emir Atahan’ın kız kardeşi. Sultan ve Efsunla hep kavga ediyor. Müge ve Ardanın annesi. Biraz psikolojisi bozuk bir kadın. Kocasını ve annesini art arda kaybetti çünkü. Efsun'un yeni kaynanası.

Fulya Atahan
Didem İnselel
Mehmet Emir'in karısı. Hasret’den nefret eder. Baharı çok sever. 82.bölümde Umut Doruk adında bir oğlu olmuştur.

Arda Atahan
Ozan Güler
Hülyanın oğlu . Efsunla evlidir.

Hanife
Ecem Baltacı
Cevriye'nin kızıdır. Sınıf atlamaya çalışan 20'li yaşlarda bir genç kızdır.

Ganimet
Zerrin Sümer
İlyasların yeni ev sahibidir. 60 yaş civarında. Sultan'ın kızı Zeynep'i almış ve ona kendi öz kızı gibi bakmıştır.

Sürreya
Neslihan Acar
Bahar'ın eskilerde çalıştığı pastanenin sahibi.Komşulardır.Baharı çok sever.

Adile
Nesime Alış
Konağın hizmetçisidir.Beyzanın annesi.

Kenan
Cem Özer
Mehmet Emirle eskiden bir hüsumeti var. Hülya ile birbirlerine aşıklar, ama Mehmet Emir evlenmelerine engel olamadı. 80 bölümde Hülya ile evlendiler.

Arzu
Larissa
Ateş'in eski karısı. Ateş ondan bir süre sonra ayrılıp Türkiyeye dönmüş. Arzu'yla Ateşin 6 yaşındaki oğulları Doruk varmış birde... 80.bölümde Doruk öldü... Evlat acısı çok çekti Arzu... Ateş in yeni sevgilisi Bahar la hep kavga ediyor...