BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.440,98
HABER /  GÜNCEL

O fotoğraf Cübbeli'yi fena kızdırdı

Cübbeli Ahmet Hoca, photoshopla türbana sokulan Hülya Avşar fotoğrafına çok kızdı... İşte Cübbeli'nin yorumu...

Abone ol

Cübbeli Ahmet ile Hülya Avşar arasında polemik çıkarmak isteyenler emellerine ulaşamadı. Cübbeli, kendi adına yapılan başörtme olayına çok kızdı. Avşar da topa girmedi...

Hülya Avşar'ın geçtiğimiz yıllarda Kurban kesimiyle ilgili bir sözüne Cübbeli Ahmet Hoca'nın isim vermeden verdiği cevabı magazinleştirenler bekledikleri polemiğe neden olamadılar. Fakat bu hassasiyet bile magazinprogramlarına malzeme olmaktan kurtaramadı Cübbeli Ahmet ve Hülya Avşar'ı.

Hülya Avşar'ın bir fotoğrafına fotomontaj tekniğiyle başörtüsü giydirip internete koyanlar bu şekilde gündem olmuştu. Cübbeli Ahmet adına yapılan bu girişime Avşar gülüp geçerken, Hoca ise çok kızdı. Flash TV'de tepkisini dile getiren Cübbeli Ahmet Hülya Avşar'ın başının fotomontaj yöntemiyle örtülmesiyle bir alakasının olmadığını söyledi.

Bundan çok rahatsız olduğunu da belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Bize ne insanların kafasını kapatmaktan falan. Millette zannedecek zorla kafasını kapatacak insanların falan. Baksana resmin bile kafasını kapatıyor falan. Biz aklımızı peynirle mi yemişiz? Kadının suratını niye basıyorsun o zaman" dedi.