BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

O evlilikteki skandallar bitmek bilmiyor

Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile ile Prof. Dr. Murat Öncel'in olaylı boşanma süreci magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İşte o evlilikteki son iddialar...

Abone ol

Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile ile Prof. Dr. Murat Öncel'in olaylı boşanma süreci magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Çift, 6 aylık evliliğin ardından geçtiğimiz günlerde boşanmaya karar verdi. Taraflardan Çakıralp, boşanma evresinde, "Konuşmayacağım, söyleyeceklerimi mahkemede anlatacağım" demesine rağmen, eşi Öncel'in kendi kredi kartlarını kullanmasından, maddi durumuna ve hatta kocalık vazifesini yerine getirememesine kadar birçok konuda iddiada bu lun du.

'MÜCEVHERLERİ GERİ ALMAYACAĞIM'

Prof. Dr. Öncel ise Çakıralp'e düğünde taktığı takılarla gündeme geldi. Çakıralp'in iddialarının hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını belirten Öncel, takıların maddi değeri ve geri isteyip istemediğine yönelik sorumuza şöyle cevap verdi: "Takıların maddi değeri önemli değil. Fiyatını asla söylemem. Geri istemek gibi bir niyetim de yok. Takılar Şahnaz Hanım'ındır..." Çakıralp'in avukatı Bozkurt Nuhoğlu ise Öncel'i yalancılıkla suçlamaya devam ediyor.