BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.434,52
HABER /  POLİTİKA

O eleştirilere Erdoğan'dan cevap: Akılsız adamlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonunu eleştire ''bunlar ne akılsız insanlar'' diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tire'de Sütaş üretim tesislerinin açılında vatandaşlara hitap etti.

''Bunlar ne akılsız insanlar ya, benim 56 vatandaşım şehit ediliyor, utanmadan, sıkılmadan dünyayı biz mi kurtaracağız diyorlar'' diyerek Fırat Kalkanı operasyonunu eleştirenlere tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamalarda  bulundu:

Biz şimdiye kadar hiçbir gücün karşısında eğilmedik.Terör belasına karşı yola devam edeceğiz. İstedikleri kadar terör estirsinler bu milleti bölemeyecekler.

TERÖR BELASINA KARŞI DURMAYACAĞIZ

Son zamanlarda cereyan eden terör belasına karşı durmayacağız, yola devam edeceğiz. Bakınız, İstanbul'da bir terör eylemi oldu, Kayseri'de bir terör eylemi oldu, Rusya büyükelçisine bir suikast düzenlendi, El-bab'da 16 şehidimiz var.

BUNLAR NE AKILSIZ ADAMLAR

Biz ne diyoruz, biz bir ölür, bin diriliriz. El-Bab'da bini aşkın DEAŞ'lı öldürüldü. Bizim dünyayı kurtarmak gibi bir derdimiz yok ama benim Kilis'ime saldıranlarla hesabım var. Bunlar ne akılsız insanlar ya, benim 56 vatandaşım şehit ediliyor, utanmadan, sıkılmadan dünyayı biz mi kurtaracağız diyorlar.

BİZE DOKUNAN KARŞILIĞINI ALIR

Bize kimse diplomasi dersi vermesin, biz dersimizi biliyoruz. Canımız acıyor ama bize dokunan hesabını iyi yapsın, karşılığını alır."