BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,08
ALTIN 2.464,92
HABER /  GÜNCEL

O cinayeti ablası gördü

Baba kızını boğarak öldürmüştü. O anları hatırladıkça çıldıracak gibi oluyor.

Abone ol

Canından cok sevdiği 15 yaşındaki kız kardeşi cansızdı, hem de babasının ellerinde.. İzmir'de evi terkeden kızını boğarak öldüren babayı yakalatan da işte bu andı..

Neredeyse küçük dilini yutacaktı.. Gözleri faltaşı gibi açılmış olanı biteni dehşet içinde izliyordu.

Baba Y.S., kızı Ayşe S.'yi çuvalın içine yerleştiriyordu.. Yatağın altına koydu çuvalı sessizce. Belli ki bir süre sonra dereye atacaktı..

İki kız kardeş tam 17 saat ayrı odalarda kaldılar.. Biri ölüydü ama ablası da ölmüşten beter haldeydi. Korku, depresyon ve panik içinde geçti o saatler..

Babasının kızını öldürmesi ve çuvala koyması anı hafızasında canlanınca çıldıracak gibi oluyordu. Kabus gibi saatlerden sonra halası Fadime G.'yi aradı.

Titrek bir sesle konuşuyordu. Küt küt atan kalbine engel olmıyordu. "Çok kötü bir şey oldu, sana söylemem gerek" sözleriyle söze giriş yaptı. Halasının polise ihbarı ile cinayet ortaya çıktı..

5 yıl önce dağılan yuvanın dramıydı yaşananlar.. İki kızına bakan inşaat işçisi baba Y.S., küçük kızın evden kaçmasına tahammül edemiyordu.

Kendi ifadesiyle 10 gü n önce kaçması ile canına tak etmişti. Kızını boğan baba hapiste. Abla Alev S. şimdi büyük bir travma içinde...