BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.441,00
HABER /  GÜNCEL

Nusaybin'deki operasyonda 5 şehit var!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda 5 güvenlik görevlisi şehit düştü. Şehit düşenler arasında bir binbaşı da bulunuyor.

Abone ol

NUSAYBİN'de sürdürülen operasyonlarda 5 güvenlik görevlisi şehit oldu, 5 güvenlik görevlisi de yaralandı. Dicle Mahallesi'nde çıkan çatışmada 1 binbaşı ve 2 emniyet görevlisi şehit olurken, akşam saatlerinde meydana gelen patlamada ise 2 polis memuru şehit düştü. Şehit düşen iki polisin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün uzun süre koruma ekibinde yer aldığı açıklandı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki Dicle Mahallesi'nde çıkan ve 1 polisin şehit olduğu saldırı sonrası devam eden çatışmada 2 şehit haberi daha geldi, 5 polis de yaralandı.

Şehit 2 polis memuru ile birlikte Nusaybin Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı 5 polis memuru tedavi altına alındı.

AKŞAM SAATLERİNDE BİR ACI HABER DAHA

İlçeden bir acı haber de akşam saatlerinde geldi. Meydana gelen patlamada, 2 polis şehit olurken, ilçedeki şehit sayısı 5'e yükseldi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

PKK’lı teröristler arasında başlayan çatışmalar devam ederken keskin nişancı tüfeği Kanas ile açılan ateşle Emniyet Amiri Doğan Sakarya ağır yaralandı. Sakarya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya için Nusaybin'de tören düzenlendi...

ANKARA'YA ATEŞ DÜŞTÜ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Emniyet Amiri Zafer Kurt'un şehadet haberi, Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

Şehidin, Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde yaşayan babası Alaattin Kurt ve annesi Hilal Kurt'un evine gelen meslektaşları, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

Altındağ belediyesi ekiplerince, şehidinin evinin olduğu sokağa taziye çadırı kurulurken, şehidin babaevinin bulunduğu sokak girişi ile eve Türk bayrakları asıldı.

Kurt'un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Nusaybin'de şehit düşen Emniyet Amiri Zafer Kurt'un şehadet haberi, Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Altındağ belediyesi ekiplerince, şehidinin evinin olduğu sokağa taziye çadırı kurulurken, şehidin babaevinin bulunduğu sokak girişi ile eve Türk bayrakları asıldı.

BİNBAŞI KARAMAN'IN BABA OCAĞINDA YAS VAR

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın ailesine acı haber ulaştırıldı.

Pendik Kaynarca Mahallesi Kıbrıs Sokak'ta oturan aileye, acı haberi askeri yetkililer verdi. Şehit haberinin duyulmasının ardından, ailenin yakınları ve komşular taziye için eve gelirken, baba evinin bulunduğu sokaktaki binalara büyük Türk bayrakları asıldı.

Pendik Belediyesi tarafından şehidin babasının evinin önüne kurulan büyük çadırda da Kur'an-ı Kerim okundu.

Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman kızı ile...

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin, yarın Pendik Dumankaya Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

GÜL'ÜN KORUMASI DA ŞEHİT DÜŞTÜ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Salih Taç'ın acı haberi memleketi Malatya'ya ulaştı.

Şehidin acı haberi yetkililerden tarafından şehidin Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi Nazlı Sokak'taki ağabeyi Nihat Taç'a verildi.

Şehidin ağabeyinin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör operasyonunda şehit düşen ve uzun yıllar koruma ekibinde yer alan Erkan Başpehlivan ve Salih Taç ile polis ve asker şehitlere rahmet diledi.

Anne Lütfiye Taç'ın, şehidin Batman'da oturan kardeşinin evinde acı haberi aldığı öğrenildi.

Şehidin Ankara'da görev yaptığı, geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesine gittiği belirtildi. Taç'ın uzun yıllar 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koruma ekibinde çalıştığı kaydedildi.