BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölüm özeti Kösem'in yeni savaşı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümde neler oldu? Safiye Sultan, Sultan Ahmed'i yine öldürmeye çalıştı. STAR TV'nin beğenilen dizisi Kösem'in 21. son bölüm sahneleri internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümünde neler yaşandı? Şehzade Mustafa, Sultan Ahmed tarafından hapis tutulduğu kafesten çıkarıldı. Şehzade Mustafa'nın hastalığı sarayda olay oldu. Safiye Sultan, Şehzade Osman'ı destekleyerek Kösem'e karşı savaş açtı. STAR TV'nin nefes kesen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölüm sahnesi ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. SON BÖLÜM ÖZETİ

Mahpeyker Kösem Sultan'ın yönetiminde sarayda yepyeni bir düzen kuruldu. Safiye Sultan, Kösem'in iktidarına son vermek için saraya çok özel bir cariye gönderdi.

Ancak bu kız sıradan bir cariye değildi. Geçmişinde sarayla olan bağı haremde tüm dengeleri alt üst etti. Yeni gelen cariye Yasemin, Sultan Ahmed'i zehirlemeye çalıştı.

Şehzade Osman ile Şehzade Mehmed arasında yeni bir rekabet başladı. Şehzade Mustafa yıllar sonra kafesten çıktı. Ancak haremdeki ilk gecesinde öyle bir şey yaşadı ki Halime ve Dilruba Sultan neye uğradığını şaşırdı. Halime Sultan, Şehzade Mustafa'nın hastalığına şahit olurken, Dilruba kardeşi için kendini tehlikeye attı ve hiç tanımadığı biriyle suç ortaklığı yaptı.

Hümaşah Sultan ile İskender arasındaki kuvvetli bağ iyice kuvvetlendi. Kayıp Şehzade'nin İskender olduğunu öğrenen Zülfikar, İskender'in sırrını tehlikeye soktu.

Sultan Ahmed her şeyden habersiz iktidarını taçlandırmanın peşine düşerken büyük bir tehlike atlattı. Sultan Ahmed, Kösem’le ve çocuklarıyla birlikte mutlu, huzurlu bir aile kurmuş, iktidarını sağlam temellere oturdu. Ancak bu mutlu tabloyu bozmak isteyenler harekete geçti. 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ