BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Nurseli İdiz neden gözaltında?

Ergenekon operasyonu tam gaz sürüyor. Nurseli İdiz ve Seyhan Soylu adliyeye sevk edildi.

Abone ol

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 teğmen ve bir askeri öğrenci tutuklanarak Hasdal'daki askeri cezaevine konuldu. Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Nurseli İdiz ve Seyhan Soylu adliyeye sevk edildi.

SİLAH KAÇAKÇILIĞINDAN GÖZALTINA ALINDIM

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan sanatçı Nurseli İdiz ve Sisi lakaplı Seyhan Soylu ise saat 22.00 sıralarında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışında bir gazetecinin, `Neden gözaltına alındınız?' sorusuna Nurseli İdiz, "Silah kaçakçılığından gözaltına alındım" diye cevap verdi.

SİSİ YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Seyhan Soylu'nun yüzünü türbanla örterek gizlemeye çalıştığı görüldü. İdiz ve Soylu, polis otosuna bindirilerek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

AVUKAT LEVENT TEMİZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

"Ergenekon" soruşturması kapsamında gözaltına alınan avukat Levent Temiz adliyeye sevk edildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan Temiz'in işlemleri tamamlanarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Polislerin arasında adliye binasına alınan Temiz, daha sonra savcılık katına çıkartıldı.

Bu arada İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden daha önce Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Nurseli İdiz ve menajer Seyhan Soylu'nun da aralarında bulunduğu diğer 12 kişinin ise hastanede sağlık kontrollerinin yapıldığı ve bu işlemin ardından adliyeye ulaştırılacakları öğrenildi.