BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Dizi bitti kavga ortaya çıktı

Sıla dizisi bitti, kırgınlıklar ortaya çıktı. Dizinin Boran Ağası Mehmet Akif Alakurt, Cansu Dere ile ilgili ilk kez konuştu.

Abone ol Sıla dizisi bitti, kırgınlıklar ortaya çıktı. Dizinin Boran Ağası Mehmet Akif Alakurt, Cem Yılmaz ile ilişkisinden güç alıp sete geç geldiği iddia edilen Cansu Dere ile ilgili ilk kez konuştu.

Önceki gün final bölümü yayınlanan Sıla dizisinde birbirine tutkuyla aşık karı-kocayı canlandıran Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt’un gerçek hayatta birbirleriyle hiç konuşmadığı ortaya çıktı. Diziler arasında yapılan anketlerde ’birbirlerine en çok yakışan çift’ seçilen Dere ve Alakurt’un neden küs olduğu ise merak konusu oldu.

TERBİYEMİ BOZMADIM

Bununla ilgili ortaya iki iddia atıldı. Birincisi Cansu Dere’nin Cem Yılmaz ile birlikteliğinden dolayı kendini ayrıcalıklı sayıp sete geç gelmesi, settekilere karşı mesafeli durması. İkincisi ise Alakurt ile sık sık kavga etmesi. Dizi devam ettiği için konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Alakurt final bölümünün yayınlanmasının ardından suskunluğunu ilk kez bozdu:

“Cansu benim sık sık görüştüğüm ve görüşeceğim bir insan değil. Aramızda herhangi bir tartışma olmadı ama gerçek olan bir şey varsa biz Cansu ile birbirimize uygun insanlar değiliz. Arkadaş olarak da uygun değiliz.

Bir fikrin varsa ve bu fikrin arkasında durabiliyorsan kişilik sahibisindir. Böyle bir durumda birileri seni sever, birileri sevmez. Birileriyle anlaşırsın, birileriyle anlaşamazsın. Ama fikirsiz bir insansan ve sahiplendiğin düşüncelerin yoksa herkesle anlaşırsın. Ben fikirleri olan bir insanım. Cansu ile terbiye sınırlarımı muhafaza ederek 2 sene geçirdim. Aramızda bir anlaşmazlık vardı. Zaten herkes herkesle anlaşacak diye bir şey de yoktur. Şunu biliyorum ki Cansu ile bir daha aynı sette çalışmam. Tabi yine de büyük konuşmamak da gerekiyor. Her şey kader, kısmet. Şimdi hissettiğim şey bir daha çalışmamızın zor olduğu. İleride ne olur bilemem” dedi. “Cansu Dere ile disiplinsizliği yüzünden mi kavga ettiniz?” sorusuna cevap vermek istemeyen Alakurt “Setteki tek rol arkadaşı ben değildim. Onunla çalışan diğer oyunculara bunu sorun” dedi.